avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Ana Cristina Margu Birou de mediator

Activitate Ana Cristina Margu Birou de mediator

Probabil că așa cum s-a spus mai sus, au comandat unele piese, iar acestea uneori ajung mai greu. În plus, durata reparațiilor poate fi doar aproximată și nu certă. Mai întrebați-i și poate reușiți să îi convingeți să urgenteze. Succes!
Nu văd ca fiind posibilă stingerea măcar parțială a datoriei către bancă doar pentru că ați fost jefuit. În sensul că deși ați putea să le aduceți dovezi certe că așa s-a petrecut fapta, pentru ei nu ar putea constitui un motiv de a vă exonera de restituirea creditului. Vor putea eventual să vă faciliteze o amânare a plății, dar nu și stingere de datorie. Contractele de credit sunt concepute astfel încât orice ar fi, ei nu rămână în pagubă. Desigur, există clauze privind forța majoră. Dar oare faptul că ați fost jefuit ar putea fi luat în calcul drept forță majoră? nu. Pentru că acest fapt ar fi putut fi evitat cu mai multă diligență din partea dvs. și, de altfel, a oricărei alte persoane.
Cât privește prejudiciul, doar dvs. îl puteți estima.
Dacă familiile inculpaților nu vă vor despăgubi, iar inculpații sunt săraci lipiți, va trebui să vă resemnați într-un final.
Este punctul meu de vedere. Poate alți colegi vă pot da mai multe informații și mai multă speranță. Succes!
Răspuns la discuția Taxa salubrizare


robert11 a scris:

Buna ziua
Nu este legala. Incalca prevederi din Codul Fiscal, Lg 101/2006 priv salubrizarea si Lg 211/2011 priv deseurile.
S-a obtinut in instanta anularea unor astfel de HCL-uri.


Puteți posta din jurisprudența?
Eu spun că are dreptul, din interpretarea legii, fiind o persoană aflată în nevoie care poate solicita părintelui său suport. Numai că pentru ca acest lucur să devină posibil, va fi necesară o acțiune în instanță pornită fie de copil, dacă nu este pus sub interdicție judecătorească, fie de tutore în numele copilului, dacă nu are capacitate de exercițiu.

Jefi a scris:

Bună seara,am solicitat custodia copilului sub "presiunea de tip ,pic.pic)
Iacum băiatul are 22 de ani...cu deficiente,ultimi doi aleator l a mai luat în vizită, iar penteu întreținere i a dat cat și când a considerat.... până să a debarasat de tot de el.
Deși are 22 ani în curând,24/24 sunt permanent cu băiatul.
Oare tatăl lui prin faptul că am preluat tutela,legal nu mai are nici o îndatorire fata de copil?
Vă mulțumesc.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai concret despre ce este vorba? Daca nu sunteti inca urmarit penal si stiti ca ati comis o fapta prin care ati creat un prejudiciu, puteti incerca sa contactati victima personal sau printr-un mediator, cu atat mai mult cu cat afirmati ca stiti cine este. Inteleg ca doriti sa mergeti la politie si sa va recunoasteti fapta, dar ati fost chemat, ati primit vreo hartie acasa?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă este o acțiune de partaj se pretează unei medieri, iar mediatorul se poate deplasa și la penitenciar. În cazul succesiunii propriu zise nu este posibil.
Răspuns la discuția Camera preliminara
Până la citirea rechizitoriului încă puteți încerca împăcarea cu doamna. Vă recomand să luați legătura cu un mediator din localitatea dvs. de domiciliu. Un acord de mediere depus în timp util la instanță vă poate asigura încetarea procesului penal.
Nu aveți mari șanse din punctul meu de vedere. Doar dacă discutați și reușiți să vă înțelegeți să vi le schimbe cu unele bune, iar dacă refuză poate încercați să-l speriați puțin cu o plângere pentru înșelăciune. Parcusrul unei plângeri penale este anevoios și aveți nevoie de probe solide.
Slabe șanse, aș zice. Dacă unchiul dvs. a încheiat un contract de întreținere cu cineva iar contractul a fost respectat, deci nu a fost atacat, el a fost dus la îndeplinire și , prin urmare, își va produce efectele.
Da, se poate încadra fapta penal, pornind de la lipsirea de libertate în mod ilegal și, funcție de consecine, și la alte articole. Cu toate acestea, în orice anchetă penală sunt necesare probe. Iar simpla relatare a surorii dvs. ar putea fi insuficeientă.vÎn orice caz, puteți depune o plângere.