avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate boitor

Activitate boitor

Buna ziua.
O firma a incheiat perioada de proba fara notificare scrisa catre angajat si fara ca acesta sa primeascadecizia de incheiere a contracului. Perioada de proba era conform contractului de 90 zile insa dupa 45 zile acesta a fost incheiat de firma. Angajatul nu a stiut nimic si s-a dus la locul de munca fara sa stie ca de fapt contractul lui e incheiat. La sf. celor 90 zile cand angajatul a cerut ultima renumeratie firma a refuzat sa o dea insa nici atunci nu i s-a spus nimic de contract si nu a primit nici pana azi (a trecut 1 luna jumate de la incheierea celor 90 zile) decizia.

Se pot recupera acei bani pentru care persoana in cauza a muncit fara sa stie ca el de fapt are contractul terminat?

Multumesc
Buna ziua

As dori sa stiu daca reducerea salariului cu 25% este legala si daca se poate sa-mi spuneti in ce circumstante este legala. multumesc
Buna ziua. Am o dilema. M-am intors la serviciu din concediu de crestere copil mai devreme cu 3 luni. As dori sa stiu daca legea ma protejeaza o anumita perioada de timp sau intr-un anume fel in cazul in care se fac reduceri de personal sau se inchide punctul de lucru. Multumesc.
Răspuns la discuția recuperare bani
banii au fost investiti pe parcursul a 3 ani
Discuție recuperare bani
Buna ziua,

As dori sa stiu daca si cum pot recupera banii care au fost folositi pentru casa parintilor sotului meu (pentru amenajari interioare) in situatia in care am pastrat toate bonurile de casa, facturi, garantii de la toate materialele folosite?!
Mentionez faptul ca banii au fost dati impreuna cu sotul, dar nici el nu are nimic trecut pe numele lui din acea casa.