avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taierile salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taierile salariale

Buna ziua

As dori sa stiu daca reducerea salariului cu 25% este legala si daca se poate sa-mi spuneti in ce circumstante este legala. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 8 Iunie 2013
In ce sector lucrati , bugetar sau privat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, la o vechime de 31 ani, la cate zile de concediu de odihna am dreptul? (vezi toată discuția)
Salariu minim cu studii superioare mason mason Salut Stie cineva care v a fi salariu cu studii superioare, in urma reducerilor cu 25%? Se taie si acest salariu? Din cate stiu salariul minim ramane la 600 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi spuneti in ce fel ma va afecta pe viitor, ... Albinuta77 Albinuta77 Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți, în ce fel mă va afecta pe viitor, cele două comisii de disciplină. După prima comisie, s-a dat un avertisment ... (vezi toată discuția)