avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu minim cu studii superioare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu minim cu studii superioare

Salut
Stie cineva care v a fi salariu cu studii superioare, in urma reducerilor cu 25%?
Se taie si acest salariu?
Din cate stiu salariul minim ramane la 600 lei, fara a suporta taieri de 25%
Cel mai recent răspuns: mason , utilizator 18:19, 31 Iulie 2010
salariul minim pt studii superioare e 1200....
Reducerea obligatorie a salariilor cu 25% se face numai in sectorul bugetar .. in sectorul privat, micsorarea salariilor se face prin acordul partilor.

Salariile minime nu sunt afectate de aceasta reducere.
Sa inteleg ca salariul minim cu studii superioare in sistemul bugetar v a fi de1200 lei?
Sau se aplica o reducere de 25%?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

25% pe brut sau pe net? Sara.CD Sara.CD Buna ziua, 1. Salarul de incadrare al meu (care este tot una cu brutul, venitul total) este de aprox. 1500 lei, si netul este aprox. 1100 lei. Din ce suma ... (vezi toată discuția)
Constitutia romaniei CRiciu81 CRiciu81 La art. 53 alin. 2 din Constitutia Romaniei se precizeaza faptul ca se pot restrange anumite drepturi si libertati insa ca acestea se fac in mod ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie pentru studii superioare realplayer realplayer buna ziu, va rog sa imi spuneti care este salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare, si care este legea care prevede acest lucru ? v a ... (vezi toată discuția)