avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa imi spuneti in ce fel ma va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti in ce fel ma va afecta pe viitor, ...

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți, în ce fel mă va afecta pe viitor, cele două comisii de disciplină. După prima comisie, s-a dat un avertisment scris mie și colegei mele. Dacă mă va afecta cumva la salariu. Dacă se pune problema retrogradării. Dacă se trec aceste sancțiuni în cartea de muncă.
Vă rog să îmi spuneți, ce se întamplă (doamne ferește), dacă ți se desface contractul de muncă disciplinar (am auzit de lit. i, din codul muncii). Mai poți să te angajezi undeva??? Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
Albinuta77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Albinuta77 , utilizator 08:18, 12 Februarie 2021
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
sect. bugetar
Am găsit un articol scris de D-na Andreea Ionescu și de D-nul Mihai Anghel, în legătură cu concedierea salariatului din punct de vedere disciplinar. Mulțumesc pentru ajutor. Sănătate și să auzim de bine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concedierea disciplinara va poate afecta numai daca veti dori sa lucrati in sectorul bugetar.
Mulțumesc pt. informație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere disciplinara cim ataela1 ataela1 Va rog sa-mi spuneti ,in cazul in care un angajat absenteaza de la lucru ,dupa cate zile de absente se poate incepe cercetarea disciplinara? Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare - absente nemotivate elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care obisnuieste sa absenteze. Va rog sa imi spuneti care sunt etapele pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediere victoriag victoriag Am fost concediata in urma unui singur,,AVERTISMENT SCRIS,, am sanse sa castig procesul? Cat m/ar costa sa fiu reprezentata la proces?:( (vezi toată discuția)