avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluarea activitatii dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluarea activitatii dupa concediu crestere copil

Buna ziua. Am o dilema. M-am intors la serviciu din concediu de crestere copil mai devreme cu 3 luni. As dori sa stiu daca legea ma protejeaza o anumita perioada de timp sau intr-un anume fel in cazul in care se fac reduceri de personal sau se inchide punctul de lucru. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:00, 25 Septembrie 2012
1. Nu exista o prevedere legala care sa oblige pe angajator sa nu va concedieze o anumita perioada dupa revenirea din CCC.

2. Era o asemenea prevedere in CCMUNN pe anii 2007-2010 care acum nu mai este in vigoare si nu mai exista nici un alt CCMUNN (dar si acea prevedere se referea numai la interzicerea concedierii pentru necorespundere profesionala timp de 6 luni de la dfata reluarii activitatii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la locul de munca asboss28 asboss28 daca o femeie este in concediu de maternitate pentru cei doi ani de zile si dupa aceea vrea sa se intoarca la locul de munca avut anterior nasterii, cei de la ... (vezi toată discuția)
Probleme la revenirea la serviciu din concediu crestere copil andreiuta andreiuta Buna serara, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu intoarcerea la serviciu din concediu de crestere copil. Mai am 6 luni pana termin cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Pot sta acasa pana cand implineste fetita mea 3 ani, fara plata ? akinom0440 akinom0440 Buna ziua, am fost in concediu de crestere copil pana la 2 ani, din aprilie m-am intors la serviciu, iar pe fetita mea am dus-o la gradinita. Intre timp ea ... (vezi toată discuția)