Mă poate ajuta cineva cu o legislație de specialitate sau un model, niște formule de calcul pentru normare a muncii pentru personal care lucrează la birou (întocmire documentații) și personal care se deplasează către beneficiari (punerea în practică a ceea ce scrie în documentații).
La societatile cu raspundere limitata, cine pot fi reprezentații oficiali ai acesteia?
De exemplu:
Suntem sot si sotie, avem o firma pe adresa de domiciliu, cand mi s-a cerut acceptul pentru a deschide firma pe adresa de domiciliu, am fost de acord, fara sa pun conditii. Intre trimp am cerut sa apar si eu in actele firmei (sunt salariata in aceasta firma + prestez serviciu extern pe diferite domenii), dar sotul evita acest subiect.
Cati reprezentanti oficiali pot aparea in actul constitutiv al firmei si ca ce?
Buna ziua,
Șeful meu a fost solicitat ca lector la o firma care tine cursuri pentru adulti și i s-a incheiat un contract de munca pentru 80 de ore.
Intrebarea mea este daca e corect acest contract de munca sau trebuia un contract de prestari servicii?
Multumesc?
Cine stie sa imi spuna care sunt conditiile (ma refer aici la pregatire/studii) pentru incadrarea pe postul de Sef serviciu Resurse Umane?
Am master in management, experienta in resurse umane 4 ani, cursuri de calificare pe resurse umane, pot trece de la Inspector R.U. la Sef serviciu R.U. ?
Multumesc!
Salariatii sunt incadrati ca Insp. SSM, dar au si alte calificari pe care le practica,de ex.
1. Cadru tehnic PSI;
2. Inspector în protecţia civilă;
3. Formator – formare profesională.
La criteriile de evaluare scriu Insp SSM, trec criteriile de evaluare, apoi mentionez (Alte atributii scriu calificarile mai sus mentionate si completez cu criteriile de evaluare sau nu, in cazul in care ele sunt aceleasi )?
E bine sa intocmesc si Deciziile Interne pentru calificarile acestea, la fiecare angajat?