avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare Sef serviciu Resurse Umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare Sef serviciu Resurse Umane

Cine stie sa imi spuna care sunt conditiile (ma refer aici la pregatire/studii) pentru incadrarea pe postul de Sef serviciu Resurse Umane?
Am master in management, experienta in resurse umane 4 ani, cursuri de calificare pe resurse umane, pot trece de la Inspector R.U. la Sef serviciu R.U. ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:22, 3 August 2012
Despre ce sector este vorba, bugetar sau privat?
privat
Sigur , puteti ocupa un astfel de post.Experienta si pregatirea va recomanda. Se vor respecta regulile interne ale angajatorului de promovare pe un post de conducere.Succes!
Fiind vorba despre o companie privata,nu ne putem pronunta in concret ,daca puteti fi /nu puteti fi promovata pe functia de conducere,fiecare unitate avand propriile norme interne continand criteriile de angajare si promovare pe posturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referent de specialitate in resurse umane gby1970 gby1970 Buna ziua! Am o nelamurire, nu gasesc nicaieri ce studii sunt agreate pentru ocuparea postului de referent de specialitate in resurse umane. O diploma de ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)
Ce master as putea face? ionut921 ionut921 Buna ziua. Daca am terminat facultatea de administratie publica ce master as putea face? M-am gandit sa fac unul in contabilitate.M-ar ajuta sa ocup un post de ... (vezi toată discuția)