avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua,
Șeful meu a fost solicitat ca lector la o firma care tine cursuri pentru adulti și i s-a incheiat un contract de munca pentru 80 de ore.
Intrebarea mea este daca e corect acest contract de munca sau trebuia un contract de prestari servicii?
Multumesc?
Cel mai recent răspuns: ekaterina , utilizator 20:38, 20 Septembrie 2013
Lasati contract de munca. Este mai bine asa. Contractele de prestari sunt o belea si pe langa asta, pentru postul de lector/profesor este necesar contractul individual de munca, e corect asa! (si bine pentru dvoastra, caci toata raspunderea este la angajator)
Este cotecta incheierea unui c.i.m. si nu a unui cpntract de prestari servicii.

Contrcatul de prestari servicii se poate incheia numai in anumite conditii.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista alta forma de angajare in afara de cim ? nicolaecostel nicolaecostel Buna seara, Doresc sa angajez o persoana fizica care nu o sa aibe de lucru in fiecare zi, sa zic 3 zile pe sapt, max 2 ore pe zi. Pot sa o angajez si ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate inspector ssm costy0866 costy0866 Buna ziua . Lucrez la o societate cu program de 8 ore ca Sef Serviciu Intern Prevenire si Protectie , Responsabil PSI , Responsabil Mediu (Am toate atestatele ... (vezi toată discuția)
Tipul contractului intocmit pe proiecte europene mariana1955 mariana1955 O firma are un proiect pe fonduri europene pentru un curs de pregatire in domeniul competentelor antreprenoriale ( cu someri). Cursurile sunt lunare de ... (vezi toată discuția)