avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate cerulsenin

Activitate cerulsenin

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti daca este permis ca, catelul blocului sa fie tinut intr-un spatiu comun din scara blocului ( mai precis, camera paznicului). Exista semnaturi, din partea locatarilor, mai mult de jumatate, dar exista o persoana in bloc care se opune, spunand ca fiecare locatar are dreptul la acel spatiu, iar aceasta chestiune nu poate fi supusa votului deoarece locatarii nu au beneficiu, in sensul de chirie. Tot aceasta persoana a facut si reclamatie la politie ca este latrata de acest catel.

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția intrebare hartuire
Mai degraba se poate discuta despre incalcarea bunelor moravuri decat d hartuire. Acum m-am gandit...
Răspuns la discuția intrebare hartuire
Buna ziua,

Nu este vorba de prietenul meu, pentru nu o cunoaste ca om. Individa are aceste preocupari de mult timp ( de a minti, de a intriga, de a face altora rau, de a intra in concurenta cu oamenii) si o experienta foarte mare in situatii mizerabile ca acestea.
Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema, este vorba de o vecina care doreste isi doreste cu orice pret sa-mi creeze neplaceri pe plan personal, in sensul ca se interesaza de viata mea personala, de prietenul meu, in contextul in care eu nu mai am nimic de-a face cu aceasta persoana. Pe scurt, a existat o perioada in care ma confesam ei, ne cunoastem de foarte mult timp, iar acesteia toate informatiile pe care i le-am spus i-au trezit interesul, dorindu-si o relatie cu prietenul meu de atunci, dar si cu cel de acum desi nici nu il cunoaste, s-a interesat de aceste lucruri ( unde ma intalnesc cu el, unde lucreaza, unde locuieste) la persoane cunoascute mine pentru ca eu o ignor de multi ani si nu mai poate sa obtina informatii despre mine. Pe langa cele spuse mai sus individa este mitomana, ceea ce face ea povesteste ca ar face altii, ii place sa faca altora rau cresandu-se superioara si multe alte lucruri care demonstreaza ca are niste probleme psihice. Ce este de facut in acest caz? Se poate solicita o expertiza psihiatrica prin intermediul politiei? Mentionez ca persoana respectiva are in jur 40-45 ani, este casatorita si nu sunt singura persoana careia ii creaza probleme ( de exe. si la locul de munca apeleaza la minciuni, la intrigi, la intidimadi, vorbeste de "relatiile" pe care le are in justitie etc). Poate fi considerat caz de hartuire?

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția plangere penala
Este vorba de un administrator al unei asociatii pe locatari care nu poate justifica niste bani care au iesit in lipsa si a fost facuta o plangere penala la sectia de care apartine. O plangere penala nu poate fi facuta in termen de 30 de zile?
Discuție plangere penala
Buna seara,

Daca se poate, va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre plangerea penala si plangerea civila?
Răspuns la discuția Caine comunitar in fata blocului
In primul rand nu are legatura una cu alta ( cainele cu boschetarul)....restul locatarilor sunt de acord, dar s-a gasit acesta persoana limitata in gandire care nu doreste si pace. Animale au si ele drepturile lor ca si oamenii
da
Buna ziua,

Parintii mei sunt divortati, iar tatal meu a cedat bunurile mobile si imobile, mamei mele dupa divort. In prezent garsoniera care apartinea tatalui meu si care a cedat-o este inchiriata, fara ca mama mea sa ofere vreo suma de bani din ceea ce obtine din chirie mie sau tatalui meu. Tatal meu sau eu ( fiica) avem vreun drept la aceasta chirie, daca garsoniera a fost inchiata sau tatal meu isi poate retrage donatia facuta? Mentionez ca aceasta donatie a fost facuta la tribunal ci nu la notar.

Va multumesc anticipa,
Mirela
Răspuns la discuția Caine comunitar in fata blocului
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Catelul este sterilizat, are cip, nu esxista un loc imprejmuit si cotet pentru ca doarme in scara blocului.