avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plangere penala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plangere penala

Buna seara,

Daca se poate, va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre plangerea penala si plangerea civila?
Cel mai recent răspuns: cerulsenin , utilizator 21:14, 25 Septembrie 2011
Poate dati mai multe detalii.Plangerea penala are legatura cu savarsirea unei infractiuni, pe cand plangerea civila nu.Poate va referiti la latura civila intr-un proces penal?
Este vorba de un administrator al unei asociatii pe locatari care nu poate justifica niste bani care au iesit in lipsa si a fost facuta o plangere penala la sectia de care apartine. O plangere penala nu poate fi facuta in termen de 30 de zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans dat fara chitanta si fuga muncitori = inselaciune sau litigiu civil Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Am inteles ca nu suntem singurii in situatia asta, dar prostia se plateste. Vreau sa va intreb daca poate fi considerata infractiune de ... (vezi toată discuția)
Retragere plângere CovaciCovaci CovaciCovaci Va salut domnilor. O problema as avea si eu. Acum 2 luni am fost talharit de bani si bunyri .am fost batut si privat de libertate. Am adus la politie in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de ajutor cocoxxl cocoxxl Am un caz cu un prieten care a fost acuzat de viol.Persoana vatamata i-a cerut o suma de bani pentru a renunta la plangere,bani pe care acesta nu a fost ... (vezi toată discuția)