Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema, este vorba de o vecina care doreste isi doreste cu orice pret sa-mi creeze neplaceri pe plan personal, in sensul ca se interesaza de viata mea personala, de prietenul meu, in contextul in care eu nu mai am nimic de-a face cu aceasta persoana. Pe scurt, a existat o perioada in care ma confesam ei, ne cunoastem de foarte mult timp, iar acesteia toate informatiile pe care i le-am spus i-au trezit interesul, dorindu-si o relatie cu prietenul meu de atunci, dar si cu cel de acum desi nici nu il cunoaste, s-a interesat de aceste lucruri ( unde ma intalnesc cu el, unde lucreaza, unde locuieste) la persoane cunoascute mine pentru ca eu o ignor de multi ani si nu mai poate sa obtina informatii despre mine. Pe langa cele spuse mai sus individa este mitomana, ceea ce face ea povesteste ca ar face altii, ii place sa faca altora rau cresandu-se superioara si multe alte lucruri care demonstreaza ca are niste probleme psihice. Ce este de facut in acest caz? Se poate solicita o expertiza psihiatrica prin intermediul politiei? Mentionez ca persoana respectiva are in jur 40-45 ani, este casatorita si nu sunt singura persoana careia ii creaza probleme ( de exe. si la locul de munca apeleaza la minciuni, la intrigi, la intidimadi, vorbeste de "relatiile" pe care le are in justitie etc). Poate fi considerat caz de hartuire?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
cerulsenin , utilizator
11:52, 10 Noiembrie 2011