avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate danyisis

Activitate danyisis

Răspuns la discuția recurs admis ce urmeaza?
Solutia pe scurt suna in felul urmator:Admite recursul. Casează în parte senrinţa recurată şi, rejudecând, respinge acţiunea ca nefondată. Definitivă.
Sa inteleg ca nu mai exista nici o cale de atac?
Buna ziua.
Reclamantul castiga procesul pe fond apoi paratul face recurs fiind admis la Curtea de Apel. Cat de mari sunt sansele ca paratul sa castige tinand cont ca totusi reclamantul a castigat procesul pe fond? Daca dupa recurs reclamantul va pierde, care sunt urmatorii pasi de atac?
Va multumesc.
Răspuns la discuția recuperare tva
Nici un sfat? Se pare ca cei de la anaf au decis respingerea tva-ului. Ce trebuie facut pentru a il recupera totusi? In facturile de transport nu au fost trecute ca noi faceam plata transportului. Se mai poate aduce dovezi in situatia de fata?
Discuție recuperare tva
Suntem ocupati cu controlul pt recuperare tva. Se pare ca exista ceva probleme la cmr-uri deoarece nu sunt trecute unele facturi pe ele. Am cerut control incrucisat( firma se ocupa cu export). Nu stim daca cei de la ANAF vor face asta . Daca nu, care sunt urmatorii pasi? Multumesc.
Răspuns la discuția control fiscal
Multumesc frumos pentru raspuns. O sa verific.
Răspuns la discuția control fiscal
am cerut acea decizei contabilei sa vad daca justifica ceva de genul Imi aduc aminte dina cea decizie ca spunea ca controlul se aproba pentru amanare si noi trebuie sa ne prezentam in termen de 30 de zile pentru a semna acea decizie. Deci normal in acea decizie scrie si cand trebuie controlul reinceput??
Discuție control fiscal
Am cerut suspendarea controlului de tva din septembrie. AM facut o notificare si am inregistrat-o la registratura cum ca noi suntem gata pentru reinceperea controlului. Cate luni dureaza pana reincepe iar controlul?Cineva care lucreaza la ANAF mi-a spus ca poate dura si 2 ani. Mi s-au batut si niste apropouri pentru a da ceva mita pentru a merge mai repede controlul si pentru a nu fi probleme. Eu nu am de ce sa mi fie frica si banii acestia sunt banii firmei care statul este obligat sa-i dea inapoi. Intr- tara vai de ea cum e Romania, te miri de ce multe firme da faliment. Si nu sunt de acord nici cu o da mita pentru banii mei care ii merit sa ii recuperez ca firma de la stat.
Discuție control fiscal
Buna ziua. Am o nelamurire care nu ma poate lamuri nimeni. Am avut anuntat acum o luna si ceva control de la ANAF. deoarece actele mai trebuiau puse la punct, s-a facut suspendarea controlului la cererea noastra pentru ca cereau un reprezentant din firma, si eu stau in strainatate. Apoi am facut o declaratie, s-a suspendat pe 30 de zile si acum astept sa ma cheme si nu am primit nici un semn. Am fost de 2 ori cu actele si am fost refuzati, persoana respectiva gasind anumite motive. Eu vreau sa stiu daca trec aceste 30 de zile, si nu suntem chemati, afecteaza asta cu ceva rambursarea TVA-ului?Pt ca am cerut rambursare de tva. Si cum pot demonstra ca am fost acolo si num-a primit, putand sa zica ca nu m-am prezentat?Asta doar asa ca sa gaseasca motiv sa nu luam tva-ul. Chiar nu stiu cum sta treaba in situatia de fata. Daca aveti expereinte de genul, astept un sfat ceva. Multumesc.
Discuție acte firma
buna ziua!cat costa infiintarea unei firme si onorariul unui avocat?tin sa mentionez ca patronul este de origine straina.