avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs admis ce urmeaza?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs admis ce urmeaza?

Buna ziua.
Reclamantul castiga procesul pe fond apoi paratul face recurs fiind admis la Curtea de Apel. Cat de mari sunt sansele ca paratul sa castige tinand cont ca totusi reclamantul a castigat procesul pe fond? Daca dupa recurs reclamantul va pierde, care sunt urmatorii pasi de atac?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danyisis , utilizator 18:38, 15 Octombrie 2015
Hotararea pronuntata in recurs se poate ataca cu contestatie in anulare si/sau revizuire, in conditiile expres prevazute de Codul de procedura civila.
Solutia pe scurt suna in felul urmator:Admite recursul. Casează în parte senrinţa recurată şi, rejudecând, respinge acţiunea ca nefondată. Definitivă.
Sa inteleg ca nu mai exista nici o cale de atac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg hotararea curtii de apel - legea 77 Mtl1 Mtl1 Banca a facut recurs dupa ce apelul a fost respins In prima instanta referitor la darea in plata (legea 77). Nu inteleg In totalitate decizia Curtii de Apel ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Se mai poate ataca o decizie pronuntata in recurs? myttel myttel buna ziua, as vrea sa stiu daca mai exista cale de atac impotriva unei decizii de la curtea de apel....prima data s-a judecat la judet, am castigat iar la ... (vezi toată discuția)