avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se mai poate ataca o decizie pronuntata in recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se mai poate ataca o decizie pronuntata in recurs?

buna ziua, as vrea sa stiu daca mai exista cale de atac impotriva unei decizii de la curtea de apel....prima data s-a judecat la judet, am castigat iar la curtea de apel am pierdut....cu toate ca dovezile mele (inscrisuri si martori ) erau imbatabile din punctul de vedere al multor avocati (am vb cu 5 avocati )..Iar curtea de apel zice - Respinge recursul formulat de recurentul-reclamant ( adica eu), ca nefondat. Admite recursul formulat de recurenta-intimată. Modifică în parte sentinţa recurată în sensul că: Respinge, în tot, acţiunea ca neîntemeiată. Irevocabilă. MAI POT FACE CEVA SA INTORC SENTINTA. sau daca mai este o cale de atac ceva..
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 14 Februarie 2014
Impotriva unei decizii pronuntate de catre Instanta de recurs se pot exercita caile extraordinare de atac, contestatia in anulare si/sau revizuirea, in conditiile prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca castig pe fond pierd la recurs anidaroti anidaroti Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti daca mai am cai de atac: revizuire de recurs este un termen? Mai merita efortul sa ma judec in conditiile in care sunt ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)