avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA recuperare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

recuperare tva

Suntem ocupati cu controlul pt recuperare tva. Se pare ca exista ceva probleme la cmr-uri deoarece nu sunt trecute unele facturi pe ele. Am cerut control incrucisat( firma se ocupa cu export). Nu stim daca cei de la ANAF vor face asta . Daca nu, care sunt urmatorii pasi? Multumesc.
Nici un sfat? Se pare ca cei de la anaf au decis respingerea tva-ului. Ce trebuie facut pentru a il recupera totusi? In facturile de transport nu au fost trecute ca noi faceam plata transportului. Se mai poate aduce dovezi in situatia de fata?
:offtopic: Interventie moderator:

@danyisis va rog sa respectati Regulamentul forumului si evitati dublarea postarilor din forum. Continuati va rog discutia in acest topic. Am copiat raspunsurile din cel de-al doilea topic aici.

danyisis a scris intr-un alt topic:

Subiect: recuperare tva
ce pasi trebuie urmati in momentul in care tva-ul a fost respins si nu esti de acord?

simonaoprica a scris:
Ati facut cerere de rambursare tva si v-a fost respinsa?

danyisis a scris:
Da.Si s-a gasit o neregula la actele de transport. Noi fiind cei care plateam transportul, livrarea marfii se facea de la firma de la care comandam si produsele. Pe cmr sau foaia de transport, au zis ca trebuia trecut undeva cum ca firma noastra plateste transportul. Nu stiu daca se mai poate face ceva in momentul de fata, pt ca este o suma destul de mare de recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de ordine interioara mihaela2513 mihaela2513 Buna ziua. Am avut control de la ITM si mi-au cerut ulterior sa actualizez regulamentul de ordine interioara cu criterile de evaluare ale angajatiilor ... (vezi toată discuția)
Iubitori de caini ovidiumarginean ovidiumarginean Doresc sa deschid un topic pentru cei care iubesc aceste animale. Discutiile pot fi informative si pot ajuta pe cei care au alaturi de ei astfel de animale, ... (vezi toată discuția)
Reiterez : regulament forum avocatnet.ro Cornel  Vasile Cornel Vasile [b]@ Pentru toi cei care raspund in aceasta Sectiune a Forumului.[/b] In Forumul Avocatnet nu este de dorit să folositi : - scrierea nejustificată cu ... (vezi toată discuția)