Buna ziua,
Stiti cumva daca la Pipera trebuie mers?
Va multumesc!
Inca ceva, ce se intampla daca depun copie, cum il face pe el sa si-o treaca pe numele lui??
Va multumesc!
Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati cu o solutie in urmatoare problema: am vandut o masina in februarie si am aflat acum ca inca este inmatriculata pe numele meu. Noul propietar nu a trecut-o pe numele lui probabil ca sa nu plateasca taxa de mediu. Am facut contract de vanzare cumparare, am scos-o de la fisc si i-am dat actele masinii. Am crezut ca in ce ma priveste e tot ce trebuie facut, restul era treaba lui, sa si-o inregistreze pe numele lui....
Mentionez ca nu am scris pe certificatul de inmatriculare ca am instrainat-o. N-am stiut ca trebuie trecut. E din alta localitate si nu ne-am intalnit, la telefon nu dau de el.
Cum pot sa fac sa nu mai apara ca e inmatriculata pe numele meu? Unde, in Bucuresti, trebuie sa merg?
Nu vreau sa ma trezesc cu amenzi si sa pierd timpul prin instante ca sa dovedesc ca nu mai era a mea.
Va multumesc frumos,
Monica
Am inteles ca a avut acelasi model de masina si a facut un grav acceident, paguba totala. Daca in acest timp, de cand a luat masina noastra, a inlocuit piesele sau ceva de acest gen. Eu mai am incredere sa iau masina inapoi??!!
Cum poate motiva ca a fost prejudiciat? Masina este second hand, poate sa motiveze ca are nu stiu ce probleme, ca doar nu e o masina noua, dar, dupa parerea mea, ar fi trebuit sa stie de aceste lucruri inainte de a o cumpara, chiar a vazut-o de mai
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: acum 3 saptamani am vandut o masina prin tatal meu, propietarul este sotul, dar a semnat tatal meu in locul lui, la vanzator. Noi nu locuim in acelasi oras cu tatal, el s-a ocupat de vanzarea ei. La cateva zile dupa vanzare, sotul s-a dus la fisc, a facut toate demersurile sa scoata masina de pe rol (cerificat fiscal, etc) si i-am trimis toate actele tatalui pentru a le inmana noului propietar. Acesta a inceput sa ne spuna ca n-ar mai vrea masina, ca daca se poate s-o cumpere pe a tatalui meu si sa-i mai dam din bani inapoi... Banii nu-i mai putem inapoia, s-au dat pe o alta achizitie. Toate actele masinii sunt la el si ne-a comunicat la telefon c-o va trece la rolul lui, dar nu ne-a trimis niciun act doveditor. Astazi tatal meu a primit o "invitatie" la un cabinet de mediere. Se mai poate razgandi dupa atatea zile? Ce putem sa facem pentru a fi siguri ca si-a trecut masina la el si nu ne mai afecteaza pe noi in niciun fel ( impozit, amenzi)?
Am inteles ca trebuia sa-i semnam pe certificatul de inmatriculare ca i-am predat-o. Este obligatoriu acest lucru?
Va rog mult ajutati-ma cu un sfat, parere. Daca mai aveti nevoie de alte detalii va rog sa-mi spuneti.
Va multumesc mult!
Si eu am spus ca nu a incalct legea, insa aacesta este pretul pe care trebuie sa-l acceptam pt ca am hotarat sa facem un copil?! Acum cand ai nevoie mai mult decat oricand de o stabilitate, de un suport financiar.
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema pe care nu ma astepatm sa o am, lucrand la o companie destul de mare si importanta. Trebuia sa ma intorc la serviciu la sf. lui august, dupa terminarea concediului de maternitate, de 2 ani, iar angajatorul m-a anuntat ca o sa-mi restructureze postul dupa intoarcere si ca o sa-mi dea un salariu comensatoriu. Stiu ca e legal ce fac ei, dar totusi as vrea sa ma razbun cumva, mai ales ca m-au anuntat doar cu 3 saptamani inainte de terminarea concediului.
Multumesc.