avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate elis34

Activitate elis34

Răspuns la discuția facturi
sunt noua in administratie, eu una stiu ca asociatiile nu emit facturi.Dar am un caz in care trebuie sa-i emit factura unei societati pe cheltuielile din lista de plata( apa,canal,cheltuieli administrative).spun " trebuie" pt.ca asa vrea contabila de la firma respectiva cica chitanta emisa de mine trbuie insotita de factura. cum procedez?
Discuție facturi
ce facturi poate intocmi asociatia de proprietari?
asociatiile de proprietari pot intocmi facturi fiscale pt apa+canal unei societati?
Se poate angaja o persoana part-time daca este pensionat anticipat. Daca da,care sunt actele necesare angajarii? Multumesc!
Răspuns la discuția compensare ore suplimentare
ce parere aveti ,insa ,despre prevederea din Legea-Cadru a salarizarii 285/2010 privind salarizarea pe 2011,Art.9,alineatul 1,unde se precizeaza ca in anul 2011 orele efectuate peste programul normal de lucru se compenseaza cu timp liber corespunzator?...explicati-mi va rog si semnificatia expresiei "timp liber corespunzator"....multumesc..:)
1.orele suplimentare efectuate in timpul saptamanii (luni-vineri) pot fi pontate intr-o sambata sau duminica ,in cazul in care nu pot fi compensate cu timp liber platit in cursul saptamanii? daca da ,cum se calculeaza ?(sambata si duminica sunt platite cu un spor de 100%)_2.orele suplimentare efectuate si necompensate cu timp liber platit, se prescriu duca sunt mai vechi de 60 zile?daca nu se prescriu ,care este termenul limita pentru acordarea lor?_3.salariatul poate renunta la orele suplimentare efectuate si necompensate?