avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi

ce facturi poate intocmi asociatia de proprietari?
Cel mai recent răspuns: elis34 , utilizator 15:22, 16 Septembrie 2011
Pai ce vinde sau ce servicii presteaza ea? Poate e mai bine sa enumerati direct la ce v-ati gandit si vedem daca poate fi taiata factura pentru treaba aceea.
sunt noua in administratie, eu una stiu ca asociatiile nu emit facturi.Dar am un caz in care trebuie sa-i emit factura unei societati pe cheltuielile din lista de plata( apa,canal,cheltuieli administrative).spun " trebuie" pt.ca asa vrea contabila de la firma respectiva cica chitanta emisa de mine trbuie insotita de factura. cum procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura de asociatie proprietari pentru cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Suntem o asociatie de proprietari, in care unul din proprietari este persoana juridica. Acesta a inchiriat apartamentul unei alte persoane juridice, ca ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari este obligata sa emita si factura? skydegirl skydegirl Am o intrebare...daca in bloc sau la curte cu mai multe apartamente, isi are sediul si o societate comerciala, asociatia de proprietari(asociatia fiind ... (vezi toată discuția)
Intocmirea listei de plata lunara Almaris Almaris Se stie ca legea permite ca la asociatiile ce au optat pentru tinerea contabilitatii in partida simpla, administratorul poate fi si contabil. De regula, pentru ... (vezi toată discuția)