avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate avocatindevenire

Activitate avocatindevenire

Aici este greseala dumneavostra dar nu se poate numi fals in acte pentru ca actele facute de dumneavostra sunt legale.Ce ati putea face dumneavostra acum este ori sa ajungeti la o intelegere cu cealalta persoana(aceasta varianta este de preferat)ori renuntati la contor si faceti alt contract pe numele dumneavoastra cu firma de electricitate.Partea cu aducerea in instanta a acestui caz este o pierdere de timp si de bani spun eu.
Cand ai facut succesiunea in 2011 persoana respectiva (nepoata)a fost de fata,adica a fost de acord ca, contorul sa fie declarat in contractul care este pe numele tau?
Răspuns la discuția Vatamare Corporala-Verdict
Multumesc pentru informatiile oferite!=D>
Răspuns la discuția amenintare
Eu cred ca primul lucru care trebuie sa il faci este sa te duci la Sectia de Politie din orasul/satul tau si sa depui o plangere in care sa mentionezi tot ce ai scris mai sus!Cel mai bine ,daca nu ai curajul sa te duci sa depui plangere ,este sa consulti un avocat!Ar fi mult mai bine daca un avocat de pe acest forum ar vedea discutia si ar interveni sa iti explice ceea ce trebuie sa faci!Incearca sa contactezi unul dintre avocatii de pe acest forum pentru o consultanta!
Am si eu o intrebare!Daca o persoana ajunge sa fie judecata pentru vatamare corporala grava si este la prima abatere,aceasta va primii doar un avertisment sau risca pedeapsa care se ispaseste in mod legal pentru ceasta fapta!Va Multumesc!