avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate irinaescu

Activitate irinaescu

Pentru punct de lucru caen 4766, comert cu amanuntul plante, seminte, flori , mancare de animale, ce autorizatii imi trebuie va rog? Pe langa cele bifate la infiintare pfa, mai trebuie ceruta de catre mine vreo autorizatie si de unde anume? Multumesc frumos!
Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti daca se poate inchiria un spatiu, pe PFA, in interiorul unei farmacii? Exista posibilitatea incheierii unui contract prin care farmacia inchiriaza mp?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
va rog sa imi spuneti in ce masura ma obliga cererea unei fise pe platitor de la administratia financiara? Am inteles ca asa as putea afla situatia firmei, datorii...
Ma intreb daca odata cu luarea la cunostinta a situatiei datoriilor (daca vor fi), sunt obligata automat si la plata lor?
cu respect!
Răspuns la discuția Dizolvare societate fara datorii
buna ziua,
eu va adresez dvs o intrebare avand in vedere ca ati spus ca societatea nu are datorii: ce documente ati obtinut si de unde pentru a afla daca srl-ul are sau nu datorii?
cu respect.
va rog sa ma indrumati si pe mine la ce institutii ale statului si ce documente ar trebui sa cer pentru a afla daca un srl, al carui actionar unic sunt, are datorii. As vrea sa verific daca este totul in ordine sa spunem asa...in afara de certificatul fiscal, ce ar trebui sa mai detin?
va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția ce se intampla cu firma?
Va multumesc si as mai avea cateva intrebari privitoare la activitatea Intreprinderii Individuale pe care as vrea sa o infiintez (daca nu voi obligata sa continui activitatea pe srl):
- pe sediul social cate srl-uri, pfa-uri pot fi inscrise?
- la estimarea venitului net impozabil voi trebui sa ma inscriu intr-o suma minima?
- neavand CIM in alta parte, sunt obligata sa imi platesc pensia si sanatatea?
- pensia si sanatatea vor fi scazute la calculul venitului net impozabil?

Multumesc anticipat si scuzati-mi "nepriceperea"....
Răspuns la discuția ce se intampla cu firma?
Multumesc pentru raspuns, dar in cazul in care eu nu doresc sa reiau activitatea pe societate, pot sa declar inactivitate temporara?; situatie de altfel in care era si inainte de a fi suspendata activitatea. Cu respect.
Buna ziua,
ma aflu si eu intr-o dilema si sper sa gasesc o indrumare: detin un srl care are activitatea suspendata pe acea perioada de trei ani (impozitul forfetar) si in prezent as dori sa imi infiintez o intreprindere individuala. Ce se va intampla cu srl-ul dupa ce trec cei 3 ani, mai pot prelungi voluntar suspendarea?; voi fi obligata sa reiau activitatea pe ea? ; nu as vrea sa am doua belele pe cap. Multumesc anticipat!