avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale cerere fisa pe platitor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

cerere fisa pe platitor

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti in ce masura ma obliga cererea unei fise pe platitor de la administratia financiara? Am inteles ca asa as putea afla situatia firmei, datorii...
Ma intreb daca odata cu luarea la cunostinta a situatiei datoriilor (daca vor fi), sunt obligata automat si la plata lor?
cu respect!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:47, 20 Octombrie 2011
Solicitarea fisei pe platitor nu implica si plata debitelor.Este doar o evidenta a Anaf-lui pentru a va putea pune in concordanta cu situatia din contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit nereal gers gers Sume enorm de mari apar la impozitul pe profit al firmei mele,sume nereale cel putin asa reiese din actele contabile.Problema este ca nu stiu daca sa platesc ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa pe platitor cu evidenta contabila florentina_silvia florentina_silvia Buna ziua, Am urmatoarea situatie: La decembrie 2011 aveam de plata impozit pe profit 10.000 lei, suma care nu a fost achitata pana la momentul de fata. Pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca s-au platit darile la stat de catre firma mea Sorin87 Sorin87 Dupa cum scrie si in titlu as dori sa stiu unde ma pot interesa sa vad daca mi-au fost platite C.A.S , la somaj .. pensie ..etc (vezi toată discuția)