avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate LAUR_A

Activitate LAUR_A

Buna seara!
Poate fi considerata concurenta neloiala actiunea unui asociat intr-o firma srl care este si administratorul societatii, infiintarea unei alte s.c. in care este este asociat unic si admin., mutand din portofoliul de clienti, transferand prin banca sume de bani din s.c. 1 catre s.c. nou infiintata cu acelasi domeniu de activitate, fapt ce in final a condus s.c.1 spre Faliment.
Se poate cere instantei ca masura reparatorie desfiintarea prin absorbtie a s.c. nou infiintata? pot tara si banca in proces deorece impreuna cu admin. si la cererea acestuia mi-a scos semnatura din banca fara AGA
Fiind vorba de o banca incercati si la BNR la comisia de supraveghere bancara, executorii judiciari au un corp de control ce le supravegheaza activitatea dar cei bancari si cei IFN nu prea am gasit sa aiba un for superior.
Răspuns la discuția camatarie la firmele de leasing
Eu unul sunt patit si de ce nu am putea da aici si numele societatilor de leasing ce practica dobanzi de 0,50% pe ZI. Stiti cat este dobanda la un amanet de cartier ??? 0,3% pe Zi .Oare nu exista o lege care sa stabileasca un plafon maxim al dobanzii. Pe mine m-au instiintat ca o sa-mi ia casa si apoi o sa ma urmareasca toata viata pentru a plati dobanzile ce insumeaza valori ce depasesc cu mult valoarea bunurilor ce au fost recuperate. Dati un mesaj in privat poate ne unim fortele impotriva acestor camatari cu acte adevarati ciocoi.
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA IPOTECA IMOBIL
Faza de somatie din 11.08.2011 mers la negocieri si lamuriri la Romstal unde mi-au inmanat un set de acte si mi-au cerut sa semnez pe verso unde am facut mentiunea ca urmeaza sa depun contestatie. Ei au precizat ca daca nu reusessc eu sa platesc aprox. 200mii euro in termen de 15 zile vor scoate apartamentul la licitatie. Fac precizarea ca nu am lichiditati pentru plata taxelor judiciare urmand ca avocatul care va recupera dividentele de care vorbeam si va reusi definitiv ridicarea ipotecii sa primeasca 10.000 euro.
Răspuns la discuția Licitatie imobiliara
Probabil ca in cazul falimentului sau decesului creditorului
Buna ziua!
As dori sa ma sfatuiti ce mai este de facut in cazul demararii procedurii de executare silita in cazul garantarii a doua contracte de leasing financiar incheiat intre [editat de admin] in calitate de creditor (aprox.200.000euro) si o societate comerciala. In prezent [editat de admin] a incercat sa-si recupereze banii din conturile societatii dar cu toate ca au pus poprire pe conturi banii au fost scosi din cont cu concursul angajatilor [editat de admin] unde societatea are cont deschis. Am contactat telefonic un avocat care mi-a spus ca este destul de urat. Sunt dispus sa platesc un onorariu de succes daca zic bine de pana la 10 000 euro pentru speta cu casa si mai am de recuperat de la socitate dividente din 2009 . dosare jud.sect.5 [editat de admin] si [editat de admin] s.c. a obtinut suspendare temporara impotriva executarii #-o