avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate z4m0lx3

Activitate z4m0lx3

cum pot denunta unilateral contractul vodafone, fara a plati valoarea abonamentului pana la finalul contractului? persoana juridica
Buna ziua,

Saptamana trecuta, printr-o confuzie am trimis documentatia aferenta unui import, altui import, si astfel coletul ajungand la controlul fizic al vamii, s-a constat ca nu corespund obiectele din colet cu cele din factura si am fost amendat cu 3.000 lei pentru declaratie eronata.

Contravaloarea marfii este numai de 100$ , iar eu din greseala am inversat actele dintre cele doua importuri, nestiind continutul lor.

Am inteles ca trebuie sa depun plangere contraventionala la Judecatoria Buftea, la 15 zile de la primirea procesului verbal (sa fac dovada cu plicul de la posta) sau de la emiterea lui?

Mai mult, cum ar trebui sa formulez plangerea contraventionala? Am elaborat ceva, insa nu vreau sa dau dovada de neprofesionalism si as dori sa stiu daca este indicat sa caut niste legi sau dispozitii pe care sa le enunt in contestatie.

Multumesc anticipat.
insa domeniul nu l-am folosit pana acum, a ramas gol din momentul in care l-am cumparat pana acum. aveam de gand sa urc un magazin pe el insa nu s-a mai concretizat proiectul. este oarecum in dezavantajul meu deoarece se pot gandi ca am vrut sa fac specula?
Buna tuturor. Cum m-am obisnuit sa gasesc cele mai bune si eficiente raspunse pe avocatnet, voi scrie urmatoarea mea nelamurire.

Am un domeniu sa spunem EXEMPLU.RO , inregistrat in 2007 iar de curand am primit o notificare tipic avocateasca ca si cum marca EXEMPLU a fost inregistrata in 2008 in (alta tara membra UE), este protejata la nivel european si are asadar drept asupra domeniului meu EXEMPLU.RO . Dansii vor sa le cedez dreptul de folosinta fara nicio pretentie oneroasa, altfel ar inregistra acest lucru ca fiind fraudulos si notificat autoritatilor (meh... )

Intrebarea mea, daca pot macar obtine un castig din aceasta situatie, avand in vedere ca am investit bani in domeniu si gazduire, fara ca dansii sa creada ca doleanta mea ar fi tentativa de frauda. Se poate face cumva o cesiune? Merita sa fac ceva in privinta acestui domeniu si sa nu il las pur si simplu?

Multumesc mult.
Buna ziua,

Am incercat sa caut o intrebare asemanatoare insa nu am gasit un raspuns clar.

Trebuie sa imprumut pe cineva cu o suma mai maricica de bani pe firma lui.

Intrebarea mea este care este cea mai sigura metoda pentru mine pentru a fi sigur ca imi pot recupera ceva, daca el are si un teren cu care este dispus sa garanteze?

Fac contract la notar unde specific faptul ca la termenul X pot prelua terenul?

Deocamdata am doar un contract de creditare societate, pentru o parte din suma, insa banuiesc ca este aproape nul fara o garantie? :(

Multumesc.