avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum pot denunta unilateral contractul vodafone, fara a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum pot denunta unilateral contractul vodafone, fara a plati ...

cum pot denunta unilateral contractul vodafone, fara a plati valoarea abonamentului pana la finalul contractului? persoana juridica

Alte discuții în legătură

Vodafone vrea sa denunte un contract in derulare mih7911 mih7911 Am o societate care are 2 numere de telefon la Vodafone. Azi am primit o notificare prin care ma anunta ca denunta unilateral contractul pentru unul din ... (vezi toată discuția)
Abonament vodafone OpreaIonut1990 OpreaIonut1990 Buna ziua, cum trebuie sa procedez in cazul in care am facut mai multe abonamente la vodafone pe numele meu, insa eu nu folosesc decat 1 numar pe celelalte ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone din cauza creșterii prețului serviciilor andreimihai1969 andreimihai1969 Am primit un sms de la vodafon prin care ma anunta ca imi creste pretul pachetului de servicii cu 0,92 euro si imi spune ca pot denunta unilateral contractul ... (vezi toată discuția)