avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament vodafone
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament vodafone

Buna ziua, cum trebuie sa procedez in cazul in care am facut mai multe abonamente la vodafone pe numele meu, insa eu nu folosesc decat 1 numar pe celelalte doua le foloseste altcineva, fiind la final de contract la cele 2 abonamente persoana in cauza refuza sa plateasca , iar eu sunt nevoit sa platesc ... Inca nu am verificat contractul , il pot da in judecata sau sa il denunt la politie ? Astept un raspuns.
Ionut Oprea
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:59, 19 Aprilie 2016
Puteți cere să se oprească abonamentele. Nu a comis vreo infracțiune, din punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie abonament shary_bv shary_bv buna ziua, am si eu o problema, ca mai toata lumea care va contacteaza: acum 1 an si 11 luni, am ajutat o asa zis prietena sa isi faca un abonament de ... (vezi toată discuția)
Inselata de un agent [editat] Cristea_Maria Cristea_Maria Mama mea este client [editat] de multi ani,acum 2 luni a fost sunata de un agent [editat] cum ca fiind client vechii poate beneficia de un modem pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme de reziliere contract vodafone Champ Champ Buna, Povestea: Sunt client fidel Vodafone(Conex) din 2003, de asemenea si sotia mea are abonament Vodafone. In 22 mai anul curent am primit telefon de ... (vezi toată discuția)