Buna ziua,am facut un contract de imprumut la notar cu o persoana pe o anumita suma,doar ca inca nu am reusit sa adun banutii ce se intampla daca nu ii restitui in aceea zi care este mentionata pe contract?
Buna ziua,mi-am deschis un salon de infrumusetare dar inca nu e in functiune deoarece mai am unele acte de facut,azi a fost itm in control si a gasit-o acolo pe coafeza,eu am o coafeza si o cosmeticiana amandoua sunt pfa la fel si eu,spatiul unde este salonul este inchiriat doamna de la itm i-a mi-a lasat o instiintare si mi-a spus ca trebuie sa fac un contract de colaborare cu fetele,ce fel de contract trebuie sa fac cu ele,mentionez ca in contractul de inchiriere facut cu doamna al cui e spatiul scrie ca nu pot sa suprainchiriez spatiul atunci ce fel de contract sa fac cu fetele? Va multumesc
Da sunt documente care sa ateste starea de functionare.Asociatul e proprietarul aparatelor nu au fost probleme pana acum,aparatele de avem de 3 ani dar de 6 luni incoace tot asa se intampla aproape in fiecare zi
in fiecare dimineata vine si regleaza aparatele si de asta credem ca totusi ceva se intampla ne pleaca angajatii pe capete din cauza lipsurilor care le ies seara la bani
Avem un Cafe bar si ne-am asociat cu cineva pentru a ne aduce in bar jocuri de noroc,dar angajatii nostri se plang ca ne tot iese lipsa ceva se intampla cu aparatul sunt 5 aparate dar cu unul dintre ele e ceva problema noi credem ca tipul a facut ceva pentru a ne insela,dar el o tot tine pe a lui ca aparatele sunt foarte buna si nu au nimic dar la inchidere tot timpul sunt probleme la bani? Ce am putea face cui ne putem adresa pentru a putea verifica daca nu a facut ceva cu acel aparat sau chiar sa depunem plangere.Va multumesc