avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate cris784

Activitate cris784

Car3men a scris:

Dezbaterea succesiunii se face la notariatul sau instanta competenta in nraza careia a avut ultimul domiciliu defunctul de pe urma caruia se dezbate succesiunea.


Si in cazul in care mostenitori din judetul arad nu sunt de acord si nu vor sa vina in bihor sa facem actele , trebuie sa ma indrept la instanta astfel obligandui sa vina in judetul ultimului defunct pentru a solutiona actele/
Situatia de fata este 1 titlu de proprietate emis pe numele bunicilor mei, acestia au decedat si cei 2 mostenitori (tatal meu si unchiul meu) si ei sunt decedati. Astfel eu sunt mostenitor din partea tatalui meu si verisori mei sunt mostenitori din partea unchiului . Problema este ca tatal meu a decedat in judetul Bihor ,respectiv toata familia noastra domiciliaza aici insa unchiul meu si el decedat fiind, domicilia in Arad la fel si verisori mei domiciliaza in Arad. La momentula ctual verisori mei doresc sa cumpere de la mine partea noastra de pamant, insa titlurile de proprietate ale bunicilor mei in original sunt la ei, eu detin doar copii de pe ele, ca sa se faca sucesiunea ei trebuie sa vina in judetul Bihor sau noi trebe sa mergem in judetul Arad ? avand in vedere ca ultimul mostenitor decedat este tatal meu . Mentionez ca nu s-a facut nici o mostenire, succesiune ... absolut nimic pana acum , titlurile de proprietate inca figureaza pe numele bunicilor mei .
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspunsuri, insa cea ce as dori sa stiu este temeiul legal in baza careia el este sau nu obligat sa semneze ceva ce au votat mai mult de jumatate dintre locatari si in cazul in care el se opune unde ne putem adresa cu reclamatii sau pe ce baza legala putem actiona
Mai mult de jumatate dintre locuitori unui bloc au hotarat sa renunte la repartitoarele de caldura, in urma acestei solicitari la societatea care a montat repartitoarele s-a raspuns ca este nevoie de semnatura a jumatate+1 dintre locatari blocului in cauza. S-au obtinut mai mult de jumatate dintre semnaturile locatarilor deci am crede ca situatia este clara , insa Presedintele de asociatie nu vrea sa stampileze si sa semneze fisa de semnaturi prin care solicitam firmei ISTA demontarea repartitoarelor pe motivul ca este nevoie de semnatura tuturor locatarilor din bloc, fara nici o exceptie. Va rog indrumati-ma incotro pot sa ma indrept sa gasesc o solutie pentru demontarea acestor repartitoare si spuneti-mi daca presedintele asociatiei procedeaza corect in momentul de fata , sau doar urmareste sa isi pastreze mita pe care o primeste periodic.
Intrebarea ar fi urmatoarea: Cum pot practica in cadrul legal actual ocupatia de detectiv particular? Am inteles ca trebuie sustinut un examen de atestare la politie, insa intrebarea mea este ... fara a face un curs platit la o firma de detectivi particulari , daca am de unde sa invat ``materia`` de examen pentru atestare mai este necesar sa platesc unei firme de detectivi particulari ca sa fac un curs acolo de 2-3 luni ?sau exista vreo cale de a invata singurel si a merge la examenul de atestare.

V-as fi recunoscator daca m-ati indruma putin .