avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Activitate adrianamarinescu

Activitate adrianamarinescu

Va multumesc din suflet!Este important pentru mine sa stiu aceste detalii, pentru ca seful meu considera ca pentru el nu exista lege.O seara frumoasa!
Buna ziua,nu trece o zi fara sa am probleme cu firma la care am lucrat,momentan eu sunt in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani.De curand am inceput formalitatiile pentru schimbarea certificatului de membru pentru asistentii medicali,insa din nou am intampinat probleme cu seful meu,am solicitat pe data de 30.07.2013 o adeverinta in care sa specifice ca sunt in concediu de crestere a copilului si sa imi treaca pe ea salariul brut de pe cartea de munca si faptul ca imi trebuie pentru ordinul asistentilor medicali,insa deja a trecut o luna si el nu mi-a raspuns nici mie la mail-uri nici LPG-ului ,firma ce se ocupa de administrarea firmei noastre.Exista vre-o lege sau vre-un articol in care sa ii demonstrez ca am aceste drepuri?Va rog mult salvati-ma si din aceasta situatie!
Răspuns la discuția Dupa Concediu maternal
Se suspenda si actul aditional odata cu suspendarea contractului de munca?
Răspuns la discuția Dupa Concediu maternal
Da,cursul a fost efectuat dupa ce am semnat contractul,timp de 2 luni.Va multumesc!O seara frumoasa!
Buna seara,am cateva intrebari si as fi foarte recunascatoare,daca as primi un raspuns.
In data de 7 decembrie 2010 m-am angajat la o firma particulara ,in functia de asistent medical.Dupa aproximativ 10 luni am ramas insarcinata,iar la 1 an si jumatate am intrat in concediu maternal(01.05.2012).Atunci cand am semnat contractul de munca,la el au atasat si un act aditional cu clauza de formare profesionala,in care spune asa:Salariatul care va participa la cursul mentionat la articolul 2 din prezentul act aditiona se obliga sa ramana in cadrul societatii pentru o perioada minima de 2 ani,cu incepere de la data incheierii stagiului.Nerespectarea de catre salariata a dispozitiei prevazute in articolul 3.1 determina obligarea acestuia la rambursarea tuturor cheltuielilor ocazionate de pregatirea sa profesionala(plata unei sume proportionala cu perioada nelucrata,ramasa pana la implinirea celor 2 ani prevazuti de prezenta anexa)Clauze finale:In drept prezentul act aditional se intemeiaza pe dispozitiile articolului 188 si urm.din Codul muncii,pe dispozitiile Regulamentului de Ordine Interioara si pe dispozitii incidente din legislatia muncii.Prezrntul act aditional intra in viguare de la data semnarii si are un termen valabil de 3 ani.Prima intrebare:angajatorul are obligatia sa ma primeasca inapoi!
A doua intrebare:Acest act aditional este valabil si in cazul in care atunci cand am intrat in concediu maternal,contractul a fost suspendat pe o perioada de 2 ani?Adica eu cand am sa vin pe data de 1 februarie 2014 la lucru si daca ei se poarta urat cu mine,eu pot sa imi dau demisia,fara sa platesc lor ceva?Acel act aditional expira pana atunci?Multumesc!O seara buna!
Răspuns la discuția Modificare functie
este posibil sa sa ma puna sa semnez contractul vechii, sa il anuleze?si a doua zi cand trebuie sa il semnez pe cel nou sa ma de-a afara?
Răspuns la discuția Modificare functie
Va multumesc mult,el mi-a promis ca nu imi schimba salariul.
Am nevoie de ajutorul vostru,
Sunt asistent medical la un spital privat de aproximativ 10 luni,insa in urma cu 2 luni am ramas insarcinata,cand au aflat cei de la firma au fost cam socati si au c-am facut scandaL,insa pana la urma au inteles si a fost totul bine pana astazi.
Astazi m-a chemat directorul general la el in birou si mi-a propus sa imi schimbe contractul de munca,din asistent medical sa trec in functia de tehnician sanitar,lucru care mi s-a parut foarte ciudat.Va rog sa ma imi spuneti daca ma afecteaza cu ceva la concediu pre si postnatal si mai ales ca am facut si un imprumut la banca pentru prima casa.
O seara buna,
Va multumesc.