avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate elisabeta11

Activitate elisabeta11

Răspuns la discuția divort
va multumesc mult pentru raspunsuri... Spuneti-mi varog,daca se poate, cu exceptia imobilului mai avem 2 masini...si aceste intra in masa sucesorala????
Răspuns la discuția divort
imobilul a fost donat de catre socrii, pe numele meu si al neveste...asta inseamna ca nu se imparte 50/50?
Răspuns la discuția divort-partaj
multumesc pentru raspuns....as mai avea o intrebare,daca se poate, : are vre-o importanta ca imobilul a fost al socrilor mei,care dupa casatorie a fost trecut pe numele nostru,? Mentionez ca in12 ani am investit in acest imobil mai mult decat valoarea lui.. Va multumesc mult!
Discuție divort
vreau sa divortez di doresc sa stiu cum se procedeaza la partaj, cum se impart bunurile?...2 masini si o casa, mentionez ca imobilul a fost al socrilor mei care dupa casatoria noastra, au trecut imobilul pe numele nostru..... se mai imparte la jumatate???? Cum nu am cumparat eu acest imobil,nu ar fi frumos sa cer ceva la partaj,dar in 13 ani am investit in el mai mult decat valoarea lui...... Va multumesc!!!
Răspuns la discuția divort-partaj
va multumesc mult pentru raspunsuri.... eu am avut mereu un salariu mai mare de 3 ori decat al sotiei...dar, casa pe care o avem a fost a parintilor ei care dupa casatoria noastra a trecut-o pe numele nostru....conteaza asta? Va multumesc!
Răspuns la discuția mostenire...ajutorr
va multumesc mult pentru raspunsuri:)
buna ziua!! In urma decesului tatalui vreau sa deschid taxa de succesiune, mama traieste,si suntem 5 frati.... intrebarea mea este: cat la suta din mostenire ii revine mamei si cat copiilor? si daca e adevarat ca dupa moartea unuia dintre soti, sotul supravietuitor ramane cu 50 % si ceilalti 50% se impart intre el si copii...Va multumesc!!
Discuție divort-partaj
buna ziua! am 33 ani,sunt casatorit de 12 ani si un copil de 3 ani. Vreau sa divortez si vreau sa stiu daca bunurile dobandite in timpul casatoriei se impart la jumate la partaj?, Specific ca avem o casa si 2 masini....din aceste "bunuri" ii revine si copilului ceva?????? cineva mi-a spus ca nu se poate vinde casa si impartii la jumatate daca exista un minor la mijloc, e adevarat? astept raspuns URGENT,va rog! Va multumesc!!