avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate caragea_suzana

Activitate caragea_suzana

Răspuns la discuția CNP CLONAT
asa e,deja lucrurile au inceput capete contur...dintr-o data se simplifica situatia,insa pana la aparitia in media nu existau solutii rapide si eficiente
Nu ma revoltam pe d-voastra,imi cer scuze daca asa am lasat impresia...au fost zile tensionate si pentru mine,nu sunt genul care sa faca plangere penala,doar ca sistemul romanesc pune pe drumuri oameni nevinovati si asta ar trebui sa inceteze.Ideea era doar ca ce pot face sa urgentez putin situatia creata de niste bugetari incapabili...atata tot!!!Inca o data imi cer mii de scuze daca asa am lasat impresia.
O seara placuta
"clonat" cu ghilimelele de rigoare!!!!!! Exagerare????Dar cazul meu??Nervii mei??Plimbariile mele inutile pe care nu le-am solicitat de buna voie,asta nu este exagerare???Daca d-voastra ati fi fost in locul meu cu siguranta nu ramaneati pasiv la o asemenea greseala!! Nu e vorba ca doresc sa fiu compatimita sau sa fac rau cuiva, insa greseala trebuie platita, pentru ca eu cu siguranta daca gresesc PLATESC, si in statul roman plata se face cu varf si indesat!! Asemenea situatii penibile trebuie sa inceteze , pentru ca nu este deloc normal sa se intample asemenea erori si sa nu platesca nimeni.Ei gresesc si tot eu platesc??ABERANT!!
Pai am inteles ca cnp-ul a fost modificat in urma erorii, adica ei s-au trezit dupa mai bine de 6 ani ca exista 2 persoane cu acelasi cnp si l-au schimbat in 2011, insa eu abia acum am aflat ca cnp-ul s-a schimbat...ma gandesc ca evidenta populatiei a schimbat cnp-ul, pentru ca din greseala cand s-a intocmit certificatul au introdus gresit cnp-ul sau au introdus acelasi act de nastere.Sa inteleg ca cineva poate raspunde pentru greseala comisa?? Pentru ca nu mi se pare corect sa platesc eu greseala cuiva,pentru ca aceste erori trebuie sa inceteze, maine poate ma trezesc ca sunt vreo criminala in serie , desi eu nu pot omori nici macar o musca...ideea este ca nu sunt eu vinovata de faptul ca cei care au scris certificatul de nastere au gresit, asa ca ...tot ei sa imi rezolve la toate institutiile de stat problema.Exista vreun articol in care scrie ca pot face plangere intr-o asemenea situatie????
Discuție CNP CLONAT
Buna ziua , de cateva zile ma confrunt cu o problema , care se poate rezolva insa nu se rezolva cum vreau eu ci cum vor "ei". Adica greseala neapartinand mie doresc rezolvarea problemei intr-un mod urgent si fara sa platesc nici un leu , sau daca platesc ,toate costuriile rezultate din eroarea facuta de starea civila,daca as putea prin instanta sa imi recuperez banii.A doua intrebare ar fi daca cineva a schimbat CNP-ul a cui obligatie era sa anunte ca a fost schimbat , a mea care nu am anticipat ca ar putea exista o eroare in legatura cu cnp-ul copilului sau a unei institutii publice ?? Adica practic eu am aflat dupa 1 an ca cnp-ul copilului a fost schimbat si asta a fost de la persoana careia "ii foloseam" cnp-ul...Raspunde cineva intr-o astfel de situatie??? Pentru ca in momentul de fata ma confrunt cu o serie de probleme din aceasta cauza,#-o
Buna ziua,ma confrunt cu o "problema".As vrea sa stiu daca custodia comuna este obligatorie la cerere?Am doi copii din doua relatii diferite.Cel mic are 1,4 ani si as vrea sa stiu daca merg in instanta il pot obliga pe tata sa stea si el o periada cu copilul pentru ca imi este foarte greu(tinand cont ca tatal copilului nu ne plateste pensia de intretinere),in ce masura as putea apela la lege ca sa existe un echilibru in ce priveste cresterea minorului?Si as mai avea o problema ,primul copil are 7 ani si tatal lui este un "pierde-vara"..desi instanta dupa divort a hotarat sa platesca pensia de intretinere ,el nu s-a conformat,am fost la politie si l-am acuzat de abandon de familie,insa inceperea urmaririi penale a incetat pentru ca el nu are nici un venit legal,as vrea sa il decad din drepturile parintesti si sa trec copilul pe numele meu de fata pentru ca ma afecteaza foarte mult ca in acte imi apare ca el primeste pensie si in realitate nu(la subventia pentru caldura)..La copilul cel mare mai exista si varianta executarii silite pe parte civila insa...platesc o cota parte si nu exista nici o certitudine ca imi recuperez banii...va rog daca imi puteti spune ce as putea face in situatia de fatza la cele 2 "probleme" ale mele!!
Va multumesc anticipat
Cu respect ,
Suzana C.
Am inteles...multumesc tare mult.
acesta este modelul de cerere cu care ma duc la tribunal sa o depun?trebuie sa dau detalii despre ce anume trebuie executat?Ca sa ma fac inteleasa , am vandut marfa unei firme mari , iar aceasta firma MARE a emis bilete la ordin fara acoperire si au fost refuzate de banca.Inca firma nu este in insolventa insa posibil sa ajunga,aceasta avand multe procese asemanatoare pe rol .
Buna ziua, as dori sa stiu unde as putea gasi un model de cerere catre judecatorie pentru a investi(sau asa ceva) cu formula de executare...multumesc anticipat
Răspuns la discuția incredintare minor tatalui
Domnule DanDaniel,problema din exterior este simplu de comentat...insa daca aprofundam putin subiectul as vrea sa va dezvalui cateva aspecte in ceea ce priveste pensia alimentara...deoarece am mentionat mai sus ca mai am un copil de 6 ani,nu cu acelasi barbat..pot sa va spun ca pe cale legala m-am dus la politie,pentru pensia alimentara...dupa ce ca mi-am cheltuit bani,timp,nervi procurorul a decis ca nu poate incepe urmarirea penala deoarece saracutul nu are venituri in ultimii 5 ani...deci fostul sot la primul copil nu i-a platit o luna pensie alimentara,insa are pretentii sa isi vada copilul...dar eu i-am interzis acest lucru din mai multe motive :1.nu a platit niciodata nici un leu pentru cresterea copilului..2.orice om are drepturi si obligatii iar in cazul de fata domnul X credea ca are doar drepturi...3.ori de cate ori luam decizia PENTRU BINELE COPILULUI sa isi vada taticutul care nu il ajuta cu nimic el se intorcea de la taticut numai cu idei imbecile despre mine etc.Acum in cazul de fata,cu copilasul de 8 luni,daca un barbat este rau cu femeia lui nu este neaparat o regula sa fie rau si cu propriul copil...isi iubeste copilul insa este un iresponsabil,iar eu stiu un lucru ca acest copilas nu il creste el ci parintii lui,iar daca in viitor voi reusi sa castig suficienti bani ca sa le ofer un trai decent ambilor copii cu siguranta voi lupta sa imi iau copilul inapoi...In fiecare zi ma gandesc doar la ce poate simti o mama cand se vede nevoita sa isi dea unul din copii din cauza situatiei..NU POT SA II OFER NIMIC IN MOMENTUL DE FATA,si nu este usor sa traiesti cu gandul ca nu ai ce face..sunt multe aspecte pe care nu vreau sa le spun acum ...insa per ansamblu asta este situatia..multumesc oricum pentru atentia d-voastra fata de ceea ce mi se intampla....