caragea_suzana a scris:
Buna ziua,am si eu o problema.Sunt divortata de 6 ani in urma careia am avut un copil.De 1 an si jumatate stau cu cineva (necasatorita)cu care am un alt copil de 8 luni , si de foarte mult timp acest tip ma bate,ma trateaza ca pe o sclava etc.Cum as putea sa fac sa ii dau lui copilul,si sa am drept de vizita(legal),pentru ca el pleaca mereu de acasa,ia copilul si nu doreste sa ma lase sa il vad,si as dori sa am un act la mana prin care sa imi pot vedea copilul.Oricum nu am sanse in instanta sa primesc tutela copilului deoarece eu nu am nimic pe numele meu,desi am un apartament in care pot sta cat doresc deoarece este al firmei tatalui meu,am doar indemnizatia pentru cresterea copilului,si nimeni nu ar accepta sa imi dea copilul in crestere daca nu am bani.Va rog daca imi puteti spune unde,cum as putea gasi o cerere cu care sa ma duc la notar sa las copilul in cresterea tatalui dar macar sa il pot vedea.Poate par insensibila ca vreau sa dau copilul tatalui,dar eu nu am nici o sansa sa cresc doi copii cu un salar de 800 de lei.Multumesc anticipat
Omul care va bate si va trateaza ca o sclava e acelasi om caruia vreti sa ii incredintati un copil de
8 luni? Sa fim seriosi. El pleaca de acasa si ia copilul. OK. Si il duce unde? El unde locuieste in timpul ala? Poate un barbat cu temperamentul lui sa aiba grija de un copil atat de mic? El munceste? Are venituri?
Pe dvs. de fapt va intereseaza sa va cresteti copilul? Daca DA atunci nimic nu va impiedica sa il dati in judecata pentru pensia alimentara si la cei 800 RON se mai adauga ceva...Solutii exista mereu daca un parinte vrea sa pastreze copilul. Concluzia dvs. ca nu aveti sanse ca instanta sa va incredinteze copilul se bazeaza pe ce?