Buna ziua,am si eu o problema.Sunt divortata de 6 ani in urma careia am avut un copil.De 1 an si jumatate stau cu cineva (necasatorita)cu care am un alt copil de 8 luni , si de foarte mult timp acest tip ma bate,ma trateaza ca pe o sclava etc.Cum as putea sa fac sa ii dau lui copilul,si sa am drept de vizita(legal),pentru ca el pleaca mereu de acasa,ia copilul si nu doreste sa ma lase sa il vad,si as dori sa am un act la mana prin care sa imi pot vedea copilul.Oricum nu am sanse in instanta sa primesc tutela copilului deoarece eu nu am nimic pe numele meu,desi am un apartament in care pot sta cat doresc deoarece este al firmei tatalui meu,am doar indemnizatia pentru cresterea copilului,si nimeni nu ar accepta sa imi dea copilul in crestere daca nu am bani.Va rog daca imi puteti spune unde,cum as putea gasi o cerere cu care sa ma duc la notar sa las copilul in cresterea tatalui dar macar sa il pot vedea.Poate par insensibila ca vreau sa dau copilul tatalui,dar eu nu am nici o sansa sa cresc doi copii cu un salar de 800 de lei.Multumesc anticipat
Domnule DanDaniel,problema din exterior este simplu de comentat...insa daca aprofundam putin subiectul as vrea sa va dezvalui cateva aspecte in ceea ce priveste pensia alimentara...deoarece am mentionat mai sus ca mai am un copil de 6 ani,nu cu acelasi barbat..pot sa va spun ca pe cale legala m-am dus la politie,pentru pensia alimentara...dupa ce ca mi-am cheltuit bani,timp,nervi procurorul a decis ca nu poate incepe urmarirea penala deoarece saracutul nu are venituri in ultimii 5 ani...deci fostul sot la primul copil nu i-a platit o luna pensie alimentara,insa are pretentii sa isi vada copilul...dar eu i-am interzis acest lucru din mai multe motive :1.nu a platit niciodata nici un leu pentru cresterea copilului..2.orice om are drepturi si obligatii iar in cazul de fata domnul X credea ca are doar drepturi...3.ori de cate ori luam decizia PENTRU BINELE COPILULUI sa isi vada taticutul care nu il ajuta cu nimic el se intorcea de la taticut numai cu idei imbecile despre mine etc.Acum in cazul de fata,cu copilasul de 8 luni,daca un barbat este rau cu femeia lui nu este neaparat o regula sa fie rau si cu propriul copil...isi iubeste copilul insa este un iresponsabil,iar eu stiu un lucru ca acest copilas nu il creste el ci parintii lui,iar daca in viitor voi reusi sa castig suficienti bani ca sa le ofer un trai decent ambilor copii cu siguranta voi lupta sa imi iau copilul inapoi...In fiecare zi ma gandesc doar la ce poate simti o mama cand se vede nevoita sa isi dea unul din copii din cauza situatiei..NU POT SA II OFER NIMIC IN MOMENTUL DE FATA,si nu este usor sa traiesti cu gandul ca nu ai ce face..sunt multe aspecte pe care nu vreau sa le spun acum ...insa per ansamblu asta este situatia..multumesc oricum pentru atentia d-voastra fata de ceea ce mi se intampla....