florinat a scris:
Buna seara din nou,
M-am grabit sa va raspund si nu am citit cu atentie ceea ce ati scris.
Din cate stiu, calitatea de administrator o puteti avea doar daca aveti studii finalizate cu diploma de licenta, nu stiu exact sa va spun articolul, dar mi-am adus aminte ca trebuie sa fiti licentiata, aceasta fiind conditie sine qua non pentru a fi administrator.
Asteptati sa absolviti si apoi va deschideti firma ca sa puteti avea calitatea de administrator sau conferiti-i acest drept contabilului daca aveti atata incredere care banuiesc ca este contabil-expert (adica are ASE-ul terminat sau alta facultate pe domeniu).
Buna seara,va rog sa imi spuneti daca sunteti sigur de afirmatiile facute, pentru ca eu in cateva zile ar trebui sa semnez deja actele si vreau sa fiu sigura ca nu pot face nimic momentan in privinta asta, pentru ca apoi dupa finalizarea cursurilor mele, urmand sa preiau eu afacerea cu drepturi depline. Contabilul meu intradevar a terminat studiile la ASE si are master in fonduri europene, este un tip foarte destept din aceasta privinta , de aceea am indraznit sa intreb aici, ca nu cumva sa fac o greseala, dar din spusele lui, nu pot desfasura o activitate fara sa fiu acreditata, sau sa am licenta pentru consultanta. Va multumesc inca o data pentru raspuns si va doresc o zi placuta