Dupa recoltarea probelor care s-a facut la o saptamana dupa accident , timp in care masina a stat in parcarea Politiei, Avocatul mi-a spus ca nu s-au gasit probe in masina. Nu a curs sange, nu am fost ranit grav. Se pot cere convorbiri telefonice etc? Sunt probe la dosar pe care avocatul meu sa nu le fi vazut?
ufff, ok, problema mea suna in felul urmator:
Sambata noaptea la 3 jum am evitat o caruta si m-am rasturnat cu masina. Nu au oprit carutasii (eu nu imi amintesc eram inconstient), dar a oprit un cuplu de moldoveni au sunat la 112, m-au scos din masina, a venit ambulanta si m-a dus la spital. Problema aia mare e ca la spital cand mi am revenit am refuzat recoltarea de probe biologice.
Acum continuarea: Am afirmat ca nu eu am condus ci prietena. I-au luat probe bilogice iar politistul s-a ambitionat sa-mi opreasca masina pentru prelevarea de probe. Toate acestea s-au intamplat in urma cu 2 luni, timp in care nu am dat nici o declaratie, ci am asteptat . Acum dupa atata timp, avocatul imi spune ca politia nu are nici o proba la dosar, nici o declaratie de la Moldoveni, Doctor sau altceva, si sa mergem in continuare pe declaratia ca prietena a condus.
Care sunt sansele de reusita?
ufff, ok, problema mea suna in felul urmator:
Sambata noaptea la 3 jum am evitat o caruta si m-am rasturnat cu masina. Nu au oprit carutasii (eu nu imi amintesc eram inconstient), dar a oprit un cuplu de moldoveni au sunat la 112, m-au scos din masina, a venit ambulanta si m-a dus la spital. Problema aia mare e ca la spital cand mi am revenit am refuzat recoltarea de probe biologice, eram baut intr-adevar, m-am certat cu politia cu doctorul, intr-un cuvant am facut-o lata de tot.
Mi-am luat un avocat care momentan nu mi da prea multe detalii .
In principiu pe mine ma intereseaza daca este totusi vreo sansa de a repara masina pe asigurarea de la Allianz Tiriac - CASCO, iar a doua problema ar fi mi se va face dosar penal, voi primi doar o amenda penala? Mai raman cu permis?
Buna Ziua,
1.In urma cu 30 de zile mi-a fost suspendat permisul pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Mi-a iesit 0.13 in fiola si am cerut sa merg la spital pt recoltarea de probe in speranta ca poate scap.
2.Tin sa precizez ca abia pe data de 15 septembrie fac un an de permis deci sunt incepator.
3. In ultimele 6 luni am mai avut o suspendare de o luna pentru depasire pe linie continua.
4. Am primit de la Inspectorat o hartie cum ca la cele 3 luni de suspendare mi se mai adauga o luna
Intrebarea mea este daca pot cere diminuarea pedepsei , retestarea.
Va multumesc