avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate oli-m

Activitate oli-m

Răspuns la discuția Acte de mostenire intre frati
MULTUMESC
Cat ar costa succesiunea, estimativ?
au trecut 5 ani de la moartea parintilor
nu, deoarece sora este ferm convinsa ca fratele nu vrea nimic- sunt in relatii foarte bune- si ea a ramas in casa de cand s-a nascut de 55 de ani, fratele plecand in alt oras.
Sora i-a dat intoarcere pe vremea lui Ceausescu , 30 000 lei fara nici un act.
da, are doi copii
Doi frati -frate si sora- sunt de acord ca, casa parinteasca sa ramana surorii care locuieste in ea dar nu au bani de acte. Se poate face la notar un act legalizat prin care fratele renunta la partea lui de buna voie? Este valabil cand se vor face actele definitive CANDVA?...
Discuție SUCCESIUNE
Bunicul si bunica au un apartament unde sunt proprietari jumi-juma. Bunicul a decedat. Au 2 copii: un baiat decedat, tatal meu si o fiica. Deci in rol suntem bunica, matusa si eu-nepoata. Bunica da partea ei matusii. Eu cu ce raman dupa decesul bunicii? Pot sa ma excluda de la mostenire? Poate matusa sa vanda fara semnatura mea?
Matusa mea e atat de avida dupa bani incat ma astept la orice....saptamana trecuta bunica a vandut un teren cu 15000 lei mie si surorii mele ne-au dat 2000 si restul a ramas la bunica si la matusa-fiica ei. Eu cu sora suntem nepoate de la fiul decedat. Banii nu s-au impartit in fata notarului ci acasa ca am avut incredere in ele. Fara semnatura noastra nu puteau vinde.
Daca matusa mea vinde apartamentul cu 20 000 euro, poate, la intelegere cu cumparatorul, sa treaca doar 15 000 pe contract ca sa imparta mai putin cu mine, si la negru sa ia doar ea restul de 5 000?
Daca matusa mea vrea sa vanda apartamentul bunicilor decedati si eu nu vreau sa semnez, ma poate obliga cineva?