Daca matusa mea vinde apartamentul cu 20 000 euro, poate, la intelegere cu cumparatorul, sa treaca doar 15 000 pe contract ca sa imparta mai putin cu mine, si la negru sa ia doar ea restul de 5 000?
Banuiesc ca intrebarea dvs. este una retorica.
Am sa va raspund cu o alta intrebare : ce credeti ca ar putea sa o impiedice sa nu procedeze asa?
Insa, procedand astfel, ar savarsi infractiunea de inselaciune, in coautorat cu cumparatorii si, posibil, infractiunea de evaziune fiscala.
Puteti, intr-o discutie pe care sa o aveti personal cu cumparatorii, sa le sugerati acestora ca intr-o asemenea situatie veti depune plangere penala.
Matusa mea e atat de avida dupa bani incat ma astept la orice....saptamana trecuta bunica a vandut un teren cu 15000 lei mie si surorii mele ne-au dat 2000 si restul a ramas la bunica si la matusa-fiica ei. Eu cu sora suntem nepoate de la fiul decedat. Banii nu s-au impartit in fata notarului ci acasa ca am avut incredere in ele. Fara semnatura noastra nu puteau vinde.
Titlu de proprietate
magico
Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)