Buna,in urma cu cateva luni am gasit pe un site un avocat din constanta,l-am contactat telefonic pentru a ma reprezenta in divort,trebuie sa mentionez ca eu locuiesc in italia si toate procedurile au fost facute prin intermediul internetului.La un moment dat el mi-a comunicat ca dosarul a fost depus la judecatoria constanta si prima infatisare la divort va fi pe 9 martie 2012 dar fara sa mi se dea un nr de dosar sau alta informatie.cum pot face sa aflu daca intradevar acest dosar a fost depus la judecatorie sau nu ?sotul meu nu a primit nici un fel de instiintare in ceea ce priveste procesul de divort.mi-a cerut o suma foarte mare de bani si din cauza problemelor financiar legatura cu acest avocat a fost intrerupta (nu l-am contactat nici telefonic nici prin email)nu stiu cum sa procedez ce trebuie sa fac? va multumesc anticipat
buna ziua,dupa cum am precizat si in trebarea trecuta am o fetita de 6 ani care locuieste cu mine in italia,pe data de 18 iulie a expirat procura notariala semnata de sotul meu,autoritatile de aici miau spus ca este foarte grav si ca pot ajunge in inchisoare daca el depune o pangere ca nu duc copilul in tara.mentinez ca el este foarte violent si ma amentinta cu moartea imi este foarte teama de el si din cauza acesta nu pot merge acasa.sunt foarte speriata va rog din tot sufletul daca puteti ajutati-ma cu niste ideei parerei ... ce trebuie sa fac in situatia asta?nu am pe nimeni in romania,nu am nici un fel de ajutor din nici o parte... va multumesc anticipat
buna,mentionez ca am un copil minor in varsta de 6 ani care locuieste de 4 luni cu mine in italia,luna trecuta ia expirat procura notariala semnata de tatal sau.cum pot face sa imi tin legal copilul langa mine chiar daca tatal acestuia nu vrea sa imi semneze alta procura notariala?