avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces divort

Buna,in urma cu cateva luni am gasit pe un site un avocat din constanta,l-am contactat telefonic pentru a ma reprezenta in divort,trebuie sa mentionez ca eu locuiesc in italia si toate procedurile au fost facute prin intermediul internetului.La un moment dat el mi-a comunicat ca dosarul a fost depus la judecatoria constanta si prima infatisare la divort va fi pe 9 martie 2012 dar fara sa mi se dea un nr de dosar sau alta informatie.cum pot face sa aflu daca intradevar acest dosar a fost depus la judecatorie sau nu ?sotul meu nu a primit nici un fel de instiintare in ceea ce priveste procesul de divort.mi-a cerut o suma foarte mare de bani si din cauza problemelor financiar legatura cu acest avocat a fost intrerupta (nu l-am contactat nici telefonic nici prin email)nu stiu cum sa procedez ce trebuie sa fac? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:12, 11 Ianuarie 2012
Verificati pe portalul instantelor de judecata, la Judecatoria Constanta daca exista inregistrat dosarul. Intratti pe www.just.ro, acolo veti gasi portalul instantelor de judecata, alegeti Judecatoria Constanta, apoi dosare si introduceti numele dvs. Daca e inregistrat dosarul ar trebui sa va apara numarul de dosar si data procesului. Ceea ce mai puteti face este sa sunati la Judecatoria Constanta si sa rugati sa va comunice dace aveti un dosar pe rol la aceasta instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal caprice caprice Buna ziua, cum pot afla date despre un dosar sau o sedinta pronuntata in dosarul unei instante? Mentionez ca am nr dosarului...daca sun la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Necompetenta teritoriala proces divort mar_09 mar_09 Buna ziua, va expun pe scurt situatia. Sotia mea e stabilita in strainatate impreuna cu baietelul nostru, nu a mai venit in tara de mult timp. Ultimul ... (vezi toată discuția)
Partaj Mihaill Mihaill Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ? (vezi toată discuția)