avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

Buna ziua,
cum pot afla date despre un dosar sau o sedinta pronuntata in dosarul unei instante? Mentionez ca am nr dosarului...daca sun la tribunalul respectiv au obligatia de a-mi da informatii referitoare la acel dosar?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:31, 5 Septembrie 2011
De obicei nu se prea dau informatii prin telefon. Eventual cand sunati cereti sa va faca legatura la arhiva instantei si rugati sa va comunice ce s-a intamplat in dosar. Cel mai bine ar fi sa cautati pe portalul instantelor de judecata www.just.ro, alegeti instanta corespunzatoare si treceti numarul de dosar si poate este publicat pe site ce s-a intamplat la acel termen.
am facut acest lucru ,insa nu e publicat nimi inca..termenul este recent 30.08.2011, nu ar trebui sa apara inca pe site?
Nu se publica pe site asa de repede.Incercati varianta cu telefonul la arhiva instantei. Poate va ajuta cineva de acolo.
Nu se transmit relatii telefonice cand nu este cunoscuta persoana de la celalalt capat al firului.
Cel mai indicat , daca nu s-a publicat hotararea , dar numai daca sunteti parte in proces , este sa mergeti la arhiva acelei instante pentru a o afla personal sau sa rugati eventual pe avocatul dvs. sa o afle.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Mihaill Mihaill Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ? (vezi toată discuția)
Consultare dosar de judecata flori9 flori9 Cum pot afla ceea ce se intampla intr-un proces in care am calitatea de parat si ceea ce se adauga la dosar, daca acesta se judeca in lipsa mea? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Termen pronuntare monalisaalina monalisaalina Care este termenul in care completul se poate pronuna intr-o cauza civila?pot afla mai repede,sau trebuie sa astept acasa hotararea? multumesc (vezi toată discuția)