buna ziua,dupa cum am precizat si in trebarea trecuta am o fetita de 6 ani care locuieste cu mine in italia,pe data de 18 iulie a expirat procura notariala semnata de sotul meu,autoritatile de aici miau spus ca este foarte grav si ca pot ajunge in inchisoare daca el depune o pangere ca nu duc copilul in tara.mentinez ca el este foarte violent si ma amentinta cu moartea imi este foarte teama de el si din cauza acesta nu pot merge acasa.sunt foarte speriata va rog din tot sufletul daca puteti ajutati-ma cu niste ideei parerei ... ce trebuie sa fac in situatia asta?nu am pe nimeni in romania,nu am nici un fel de ajutor din nici o parte... va multumesc anticipat
depuneti divort...prin procura notariala...deci luati legatura cu un avocat in tara care sa va reprezinte si cereti divortul cu incredintarea minorei...
Intentati actiune de divort. Pt aceasta intocmiti o procura in Italia la consulatul Romaniei pt a desemna pe cineva sa va prezinte in cadrul actiunii de divort.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Va rog un raspuns
ana_lucia
am o prietena care sta in italia cu sotul si fetita de 7 luni.s-au certat.el vrea sa se intoarca in romania,ea nu.am o intrebare.o poate obliga el sa se ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor
feliciaiva
Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)