avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copii minori in uniunea europeana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copii minori in uniunea europeana

buna,mentionez ca am un copil minor in varsta de 6 ani care locuieste de 4 luni cu mine in italia,luna trecuta ia expirat procura notariala semnata de tatal sau.cum pot face sa imi tin legal copilul langa mine chiar daca tatal acestuia nu vrea sa imi semneze alta procura notariala?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:16, 23 August 2011
Va trebuie hotarare judecatoreasca de incredintare a minorului.
Contactati un avocat pentru deschiderea procesului.
Din pacate procesele cam dureaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare procura tzicsor tzicsor Ce trebuie facut in cazul in care s-a acordat o procura pentru scoaterea unui minor din tara, pe o anumita perioada (care a expirat), iar parintele nu a mai ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor durata coty2405 coty2405 prietena mea are un copil dintr-o alta relatie dar nu a fost casatorita cu tatal copilului. acum noi locuim in italia si am vra sa il aducem si pe copil dar ... (vezi toată discuția)
Plecarea cu minorul in italia motoc18 motoc18 nu sunt casatorita dar am un copil minor care poarta numele tatalui este trecut in pasaportul meu,pot pleca in italia? (vezi toată discuția)