avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... expirare procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

expirare procura

Ce trebuie facut in cazul in care s-a acordat o procura pentru scoaterea unui minor din tara, pe o anumita perioada (care a expirat), iar parintele nu a mai venit cu copilul in tara.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:42, 11 Noiembrie 2010
cel care a dat procura, are copilul incredintat prin hotarare judecatoreasca?
cel care a dat procura este tatal copilului, mama este cu copilul in Italia, procura a expirat in 15 sept , nu exista hotarare de divort sau incredintare copil. Ce poate face tatal .Multumesc
din pacate, nu prea multe. ori dati divort si cereti incredintarea copilului (puteti cere pe calea ordonantei presidentiale incredintarea pe perioada procesului de divort), ori mergeti sa-l luati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua trandafirialbastru trandafirialbastru ma numesc Florentina.as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Imi pot lua copilul din tara fara procura tatalui???Mentionez ca inca nu ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara a minorului fara acordul tatalul? claudiuionescu75 claudiuionescu75 Buna ziua, Poate fosta mea sotie sa-l scoata din tara pe fiul nostru fara acordul meu? Precizez ca am divortat in 2010, inainte de aparitia legii privind ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)