Buna seara este legal ca personalul de pe ambulanta sa refuze transportul la morga spitalului, al unui unui copil decedat dupa ce au facut constatarea decesului ?
Copilul decedat a fost trasportat de catre tatal acestuia cu masina personala in urma ambulantei .
Buna ziua urmeaza sa adoptam un copil , eu va trebui sa-mi schimb locul de munca si sa lucrez in alta tara . Cand dupa adoptie poate mama si copilul sa vina in vizita in acea tara si pentru cat timp. Va multumesc
Buna ziua am o problema cu chiriasii si nu stiu cum este legal sa procedez cand chiriasii au datorie la intretine si la gaze . Apartamentul este in Bucuresti si eu locuiesc in Constanta. Contractul cu chiriasii a expirat in urma cu 6 luni si chiria lunara o platesc dar nu mai platesc intretinerea si gazele . Cum pot sa recuperez bani si sa ii evacuez legal. Mentionez ca ei nu vor sa plece si au un copil in varsta de 6 ani.
Buna ziua .
De cand sa scumpit asigurarea auto toti tineri platesc foarte mult .
Acum cateva zile cineva ma rugat sa-l ajut sa faca un contract de vanzare cumparare a masini pe care o detine cu mine si doar atat , si sa fac asigurarea auto pe numele meu .
Va rog sa-mi spuneti cat de legal este si ce consecinte poate avea acest lucru .
Buna ziua sora mea locuieste in Italia de 10 ani si are acte de rezidenta . Acum trei luni a facut un credit sa achizitioneze o masina printr-un dealer de masini si masina nu a mai primit-o . Firma a intrat in faliment dar sora mea este obligata sa plateasca ratele la banca .Cei de la firma cu care a semnat pentru masina spun ca asta este situatia si nu au ce face . Banca spune ca este obligata sa plateasca ratele in continuare chiar daca nu a primit masina ca cei de la dealer si-au primit banii. Ce poate sa faca in aceasta situatie ?
Buna ziua, vreau sa va intreb daca moare tatal si ramane mama cu fiica intr-un apartament si mama vrea sa -l lase fiicei dar fara drept de a-l instraina pana la moartea ei poate ? Mama este divortata de cel ce a decedat si in urma procesului de partaj mama a castigat apartamentul si l-a lasat pe fostul sot sa locuiasca in apartament in continuare . Cum se poate proceda ?
Va multumesc !
Buna ziua sotia mea sa angajat la o firma de confectii lucreaza doar de 19 zile si a primit salariu si bonuri de masa . Bonurile de masa nu le-a primit toate pe motiv ca se impoziteaza . Este legal sa se impoziteze bonurile de masa ? Le-a fost promis ca daca lucreza si sambata le mai dau cate un bon de masa pentru fiecare sambata lucrata, este posibil asa ceva ?