avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

Buna ziua urmeaza sa adoptam un copil , eu va trebui sa-mi schimb locul de munca si sa lucrez in alta tara . Cand dupa adoptie poate mama si copilul sa vina in vizita in acea tara si pentru cat timp. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:16, 27 Octombrie 2015
Buna seara,
Pot veni oricand.
Pentru cat timp?
In functie de timpul lor disponibil si de perioadele pentru care tara respectiva permite sederea unor vizitatori.
Va trebui sa va interesati la ambasada tarii respective.
Mama va avea nevoie de incuviintarea dumneavoastra, data in forma legala in fata notarului public, pentru a trece frontierea Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean brazilian OvidiuSPirvu OvidiuSPirvu Buna ziua, urmează să mă căsătoresc cu un cetățean brazilian si am cateva intrebari Actele ei trebuie traduse în românia? La ambasada ni s-a spus ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara si stabilirea intr-o alta tara codrutzu_xxx codrutzu_xxx buna ziua . am divortat de curand iar custodia copilului i s-a incredintat mamei. ulterior ea vrea sa se casatoreasca cu o persoana din SUA. am divortat de ... (vezi toată discuția)
Minor in strainatate crisa.criss crisa.criss Buna seara, Eu urmeaza sa lucrez pentru o perioada de 2 ani in Belgia insa aici in tara vor ramane parintii, sotul si cele doua fiice in varsta de 4 si 8 ... (vezi toată discuția)