avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate stanciutiberiu

Activitate stanciutiberiu



SM LEGAL CONSSULT a scris:

Cel mai probabil instanta va confirma solutia Parchetului de renuntare la urmarirea penala. Nu e cazul sa va mai faceti griji. Nu mai sunteti cercetat penal Va puteti prezenta dar e doar o formalitate procedurala in fata instantei.

Nu știu dacă este musai sa parcurg 400km doar pentru o formalitate!!! Ma gândesc sa le trimit mail dar nu am cunoștințele necesare de a-l redacta!!! Stimă
Buna ziua!!! Cum trebuie procedat??? Cum trebuie sa ma adresez ( mail ) in următoarea situație??? In urma unui transfer bancar - eroare , mi-au fost virați 2000 lei in cont și dacă banca s-a sesizat după 2 luni , mi-a fost deschis un dosar penal !!! Suma a fost recuperată între timp , dar am primit o citație de la Judecătoria Piatra Neamț ( eu fiind din Târgoviște ) de a ma prezenta in calitate de intimat pentru confirmare renunțare la urmărire penală!!! Mulțumesc anticipat pentru răspuns!!!
Discuție vecinii
buna seara!
este normal ,ca vecinii nostrii de curte, sa aibe tevile de gaze montate pe spatele casei, aceasta fiind hotar despartitor- nu exista gard,casa este construita drept hotar despartitor? le putem cere sa le mute? la orice jnterventie se intra abuziv la noi in curte ptr reparatie, revizie!
multumim anticipat pentru raspuns!
vecinul are casa drept hotar despartitor, intre noi si el neexistand gard! tevile lui de gaze sunt toate pe spatele casei si la orice revizie sau defectiune, vecinul trebuie sa patrunda la mine-n curte pentru a remedia defectiunea!
pot sa-i interzic sa mai intre la mine-n curte?
cu alte cuvinte sa-si schimbe instalatia de gaze! nu cred ca e normal ca sa aibe instalatia conceputa asa- existand si pericol pentru mine
Multumesc anticipat!