avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neantelegeri cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neantelegeri cu vecinii

vecinul are casa drept hotar despartitor, intre noi si el neexistand gard! tevile lui de gaze sunt toate pe spatele casei si la orice revizie sau defectiune, vecinul trebuie sa patrunda la mine-n curte pentru a remedia defectiunea!
pot sa-i interzic sa mai intre la mine-n curte?
cu alte cuvinte sa-si schimbe instalatia de gaze! nu cred ca e normal ca sa aibe instalatia conceputa asa- existand si pericol pentru mine
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 09:57, 26 August 2011
pai...ar cam trebui, o actiune in obligatie de a face - intrucat riscul este mai mare pt.dvs decat pentru el, in caz de avarii sau accident.
Oricand puteti sa-i interziceti sa va intre in curte. Dar el va putea obtine permisiunea instantei pentru aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii stanciutiberiu stanciutiberiu buna seara! este normal ,ca vecinii nostrii de curte, sa aibe tevile de gaze montate pe spatele casei, aceasta fiind hotar despartitor- nu exista gard,casa ... (vezi toată discuția)
Tevi de gaz amplasate ilegal pe proprietatea mea PP9728BA PP9728BA Buna ziua! Un vecin si-a tras niste tevi de gaz prin curtea mea (gradina mea din fata casei) in mod ilegal,in sensul ca firma care i-a facut instalarea nu a ... (vezi toată discuția)
instalatie de gaze care trece prin curtea unui vecin cernatnicu cernatnicu BUNA ZIUA........eu am un vecin din anul 2008,cand am cumparat o casa.Vecinul are gard comun cu o alta vecina.Teava mea de gaze trece prin curtea vecinului din ... (vezi toată discuția)