Nu am inteles ce ati vrut sa ziceti DUMNEAVOASTRA cu reducerea pedepsei 1/3?Unu -3 luni de suspendare a permisului?Si mai am o intrebare politia mia eliberat o dovada cu care pot circula 15 zile cu masina dupa o pot prelungi ,va trebui sa astept pana la terminare procesului ca sa-mi iau permisul inapoi si sa circul numai cu dovada aceea care e valabila 30 de zile?binenteles ca la terminare presupun ca voi primi o suspendare a permisului de conducere si implicit o amenda
victima a depus plangere penala pt ca nu am vrut sa-i dau suma ceruta de el .Am incercat sa fiu politicos si sa ma ocup de domnul pe care l-am urmat pana la spital eu fii in spatele ambulantei si mam oferit sa-l duc acasa dupa externare adica dupa 2 ore de spitalizare . acesta mi-a cerut o suma incredibil de mare nu as avea bani acestia decat daca mi-as vinde casa .sunt deacord ca am gresit dar nici sa platesc asa mult .Plangerea a depuso a doua zi dupa accident .Cat timp voi ramane fara permis?si ce daune ar trebui sa platesc dupa terminare procesului in care castiga ?Sau asigurarea mea obligatorie plateste tot
daca are 21 de zile e nasol pt tine daca are cateva zile mergi linistit la proces sau lasa procesul sa se desfasoare normal si stai fara nici o grija 2-3 ani pana se finalizeaza .nu e obligatoriu sa te prezinti la tribunal cand esti citat .dar partea nasoala e si presupun ca nu mai ai permis de conducere si ca mergi cu dovada
buna ziua in data de 01-09-2011 in judetul focsani am iesit de pe o stada si nu am acordat trecere unui autoturism l-am acrosat usor .avem semnu de cedeaza trecere .victima sa deplasat la spital pt ca avea dureri de spate .ulterior am inteles ca a depus plangere penala impotriva mea ce trebuie sa fac eu in cazul de fata .Trebuie sa-mi iau un avocat sau trebuie sa astept 2-3 ani pana se termina cazul de judecat:help:?.La sfarsitul procesului trebuie sa platesc daune ceva victimei?
prietene in cazul in care te blocheaza in trafic un alt sofer ai 3 variante 2 legale una nelegala:prima sa te inchizi in masina si sa suni la 112,Varianta 2 sa ai in masina un spray paralizant care nu este interzis si sa-l parfumezi putin pe infractor fara a cobora din masina si 3 Varianta mea preferata spray paralizant bata de basebol si binenteles mai nou soc electric si batel cum la batut bute pe pe coloratu ala mult noroc