am inteles partea cu salarizarea ...........va multumesc
insa mai am o nelamurire!!!!
concediul de crestere copil se mai considera vechime???
pot beneficia de cei 15% spor de stabilitate???
pe 10.02.2012 fac 10 ani de munca in aceeasi unitate fara intrerupere (doar cei 2 ani de CCC 2010-2012)
Buna ziua
Incepand cu 02.02. 2012 se termina cei 2 ani de CCC intrebarea mea ar fii urmatoarea: Primul salariu pe care il voi primi cum se va calcula??? eu am intrat in co inainte de taierile cu 25%!!!!!!!!! Mentionez k lucrez in invatamant!!! Ma poate lamuri si pe mine cineva???..va multumesc
referitor la treapta de salarizare am si eu o nelamurire si anume: Pot trece la o alta treapta de salarizare daca am venit din CCM (2 ani) - avand vechime mai mult de 3 ani
Mentionez ca lucrez in invatamant (personal auxiliar). Va multumesc.
buna si mie mi s-a intamplat acelasi lucru numai ca la noi la unitate nu a venit nici o hartie sa nu se dea aceasta prima ...eu am nascut pe 01.02.2010 si nu am vazut nici un leu pe motiv ca primaria nu are bani...azi fac o reclamatie la ITM si am vb si cu un avocat ..astept raspuns..tu in ce sector esti?
va multumesc mult pentru rapunsuri ......voi face o reclamatie la ITM chiar maine si voi consulta si un avocat....din cate stiu eu dupa 3 ani nu se mai poate face nimic...voi incerca totusi