avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate gege36

Activitate gege36

Buna ziua. Numele meu este George si as vrea sa-mi spune-ti si mie in cat timp se poate raspunde la o cerere, sa zicem, oricare cere, catre director, catre maistru, catre seful tau. Si care este legea care sunt ei obligati sa-mi raspunda mie personal la o cerere. Va multumesc!
Multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua! Numele meu este George. Am si eu o problema cu Asociatia de proprietari. Am fost anul trecut sa platesc intretinerea si d-nul administrator nu a binevoit sa imi ia bani. Era o suma de 500 lei si el a zis ca nu se deranjeaza sa-mi calculeze mie dobanda, avand in vedere ca eram si restant si era si sfarsit de luna si avea volum mare de munca. Cu alte cuvinte nu se deranjeaza sa piarda 30 de minute sa incaseze bani mei, pentru ca el in 30 de minute incaseaza bani de la 30 de persoane. La insistentele presedintelui de asociatie a incasat cei 500 lei de la mine. Eu am zis ca nu mai platesc nici o suma de bani, pana nu o sa vina alt administrator. Acum in pezent ma vad dat in judecata pentru ca am o restanta de 3500 lei. Oare nu se poate sa fac nimic impotriva acestui administrator, o reclamatie la O.P.C. sa-u poate altceva.
Răspuns la discuția Mostenire credit
Cei de la Banca mi-au zis de un anume articol 7XX din codul civil referitor la mostenitori, adica eu si tatal meu, dar in 2 luni nu am facut nici succesiunea. Eu nu stiu este un articol in Codul Civil actualizat 2011 referitor la mostenitori de bunuri inclusiv credite.
Buna ziua! Mama mea a decedat acum 2 luni de zile si a avut un credit la o anume banca, cu toate ca le-am oferit copie dupa certificatul de deces ei mi-au dat telefon si au zis ca trebuie sa platesc in continuare creditul. Acum eu nu stiu daca creditul era asigurat sau nu, dar de ce mi-au cerut copie dupa certificatul de deces.